Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Tg Jiu s-a impus în partida cu Steaua

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.03.2015

Energia Târgu Jiu a învins formația Steaua CSM cu scorul de 79-67. Scor pe sferturi 24-8, 13-24, 24-14, 18-21.

Primul sfert a fost dominat clar de băieții lui Antonis Constantinides și câștigat cu 24-8. Situația în actul secund al primei reprize s-a desfășurat cu totul altfel, Steaua a recuperat din diferența de pe tabela de marcaj și și-a adjudecat sfertul cu 24-13.

Steliștii au început bine și prima parte a celei de a doua reprize, dar finalul a aparținut gazdelor care s-au desprins decisiv înainte de ultimele 10 minute ale jocului. Cu toate că au avut și 21 de puncte diferență, oaspeții au mai redus din ecart pe finalul jocului.

De la formația gazdă, Nikola Milosevic cu 19 puncte și 13 recuperări, respectiv , Andreas Glyniadakis cu 13 puncte și 11 recuperări au terminat meciul în double-double. În replică, Titus Nicoară a totalizat 16 puncte și 9 recuperări, iar Wliam Amis a adăugat 14 puncte și 6 recuperări.

Vom reveni cu cronica partidei!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    erata
    pe Milo il cheama Nemanjia Milosevic si nu Nikola asa cum ati scris voi! Oricum, azi, Milo a fost "bestial"!

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Meci
    Le-au distrus "Energia" stelistilor care nu au avut nicio sansa. Nu prea mai aveti adversar, cred ca va fi o finala Energia - Bt Cluj singurele echipe care au aratat ceva sezonul asta.

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    ase
    steaua este o echipa destul de buna, fara fundas, umflata putin de arbitri. Sper sa nu ajunga noul Asehotzi. Pentru ca nenorocitii astia cu fluier trebuie sa ia bani de undeva. Si daca la Ploiesti nu mai curge lapte si miere, se reorienteaza

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    Energia
    Acum avem cel mai bun fundas si cel mai bun PF care poate juca si 5. Dar mai mult decat atat avem o echipa cu un antrenor bun.

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!