Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu se impune categoric la Pitești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.10.2014

Energia Târgu Jiu bifează cea de-a doua victorie stagională, după ce a trecut în deplasare de BCM U Pitești la 23 de puncte diferență, scor final 83-60 (18-20, 24-18, 18-11, 23-11). 

Din tabăra învingătorilor, cei mai buni jucători au fost L. Turner cu 25 de puncte și 6 recuperări, respectiv N. Milosevic cu 19 puncte și 14 mingi recuperate. De la gazde, M. Sutalo a pus 19 puncte pe tabelă, în timp ce S. Milosevic a marcat 14. 

Vom reveni cu cronica partidei!


Baschetbaliștii de la Energia Târgu Jiu au un avantaj de 4 puncte la pauza meciului cu BCM U Pitești, scor 42-38 (18-20, 24-18) într-un meci care se joacă la Pitești.

Cei mai buni jucători ai primei reprize au fost L. Turner de la Energia cu 14 puncte, respectiv S. Milosevic de la gazde cu 12 puncte puse pe tabelă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!