Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia trece de CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.11.2014

Energia s-a impus în propriul fief în fața celor de la CSU Sibiu cu scorul de 69-53 (10-6, 22-12, 20-18, 17-17), într-o partidă care a tras cortina peste runda a 8-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

N. Milosevic cu 18 puncte și 11 recuperări, G. Watson cu 16 puncte, respectiv L. Turner cu 11 puncte și 11 recuperări, au fost cei mai buni jucători ai Energiei, în timp ce de la ardeleni s-a remarcat M. Bojovic cu 23 de puncte și 9 mingi recuperate. 

În urma acestul rezultat, oltenii au ajuns la un bilanț de 4 victorii și 2 înfrângeri, iar trupa lui Miodrag Perisic are la activ 4 meciuri câștigate și 3 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Târgu Jiu! 


Energia Târgu Jiu se află în avantaj la pauza meciului cu CSU Atlassib Sibiu, scor 32-18, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 8 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

După ce în primele 10 minute de joc, gazdele s-au impus cu un parțial de 10-6, în actul secund aceștia au reușit un 22-12. 

Cei mai buni marcatori în prima repriză de la Energia au fost L. Turner 9 (8 recuperări), G. Watson 9, respectiv N. Milosevic 8. De cealaltă parte, din lotul galben-albaștrilor, M. Bojovic a acumulat 9 puncte și 5 recuperări. 

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    >:(
    Sa va fie rusine nesimtitilor, nu sunt suporter de rezultat, dar nu suport sa vad asemenea bataie de joc, e rusinos ....Ceva nu e in regula, nu poti juca in halul asta ( a doua oara) indiferent ca ai o zi proasta, jucatori cu mici accidentari etc, pierzi dar o faci cu demnitate, nu iti bati joc de baschet....

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    !
    Nu ma mai intereseaza rezultatul final...indiferent care ar fi...

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    !
    V-ati batut iarasi joc de baschet in seara asta, rad toti iubitorii baschetului de noi si ma doare asta, poate unora dintre voi nu va pasa, dar ne-ati umilit pe pe noi suporterii acestei echipe, v-ati batut joc de acest sport, de toti suporterii baschetului romanesc care s-au uitat si aveau asteptari de la acest meci si mai ales de emblema acestei echipe de traditie si suporterii ei, noi nu v-am umilit niciodata, nici nu aveam cum, e pacat ca nu pretuiti acesti suporteri de langa voi.
    Repet, nu suntem suporteri de rezultat, nu imi pasa ca pierdem, cate meciuri pierdem, dar vrem sa jucam baschet, macar sa jucam cu copii aia, ei sigur nu ar pierde asa...

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Sa vezi si sa nu crezi
    Ce meci am vazut aseara!!!!!! Ce scor dupa 6 min de joc!!!! 1-1 ????? Credeam ca sunt echipe de minibaschet .Asta inseamna sa avem jucatori staini in echipe???? Cine sau ce ii retine pe antrenorii sarbi sa nu joace numai cu straini si sa foloseasca si jucatorii romani de pe banca , asa tineri si fara experienta pentru LNB ? In ultimul timp vedem multe meciuri in care straini adusi cu turle si trambite si mai ales pe bani multi joaca ,, jalnic".

    cu 9 ani în urmă (24.11.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      spectator
      Troupe 30 min vreo 2 puncte, Sullivan peste 25 min cu 6 puncte, ambii cu incercari si ratari jalnice iar romanii Stefan si Aktas care au jucat 3-5 min nu au facut atatea tampenii. Mai mult Vlaicu si Minea nici nu au intrat.
      La Sibiu noroc cu Calota care primeste minute. Nu inteleg de ce lui Lapuste nu i se acorda macar 10 min.? Oricum stie baschet mai mult decat toti americanii echipei la un loc. '"Excelente evolutiile lui Seals si Johnson. Astia nu pot fi tinuti pe banca daca nu dau randament pt. ca se supara

      cu 9 ani în urmă (24.11.2014)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Paun
    Oare ce o fi in sufletul lui Georgian Paun, un foarte talentat jucator roman nascut in 1994 si caruia nu i se acorda nici cea mai urma de incredere ? A facut nenumarate sacrificii in perioada junioratului sa poata juca la cel mai inalt nivel, accepta imprumuturi in fiecare sezon in speranta ca va juca si totusi....

    cu 9 ani în urmă (24.11.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    surle si trambite
    Daca baschetul ar fi printre sporturile tale preferate ai sti ca astfel de lucruri se intampla si nu de putine ori,chiar si in competitii mai puternice decat LNBM.

    cu 9 ani în urmă (24.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    alin67
    Scuze , am uitat ca Finlanda la CM a dat doar 2 puncte in sfertul 2 cu SUA. In ce priveste daca baschetul ar fi printre sporturile mele preferate te inseli. Baschetul este sportul preferat pentru mine si asta sigur ...inainte sa va nasteti dvs :)).Dar, 1-1 in 6 min de joc , sincer nu am vazut in atatia ani si sper nici sa nu mai vad de aici inainte.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    inceput
    Imi cer scuze ca mi-am permis sa ma adresez familiar,la persoana II-a singular,nebanuind ca aveti peste 60 de ani. Altfel,daca nu ati vazut nu inseamna ca nu s-a intamplat. Am cautat cateva minute prin arhivele Euroleague si am vazut,de exemplu, ca cele mai putine puncte intr-o repriza marcate de o echipa au fost 11,5 respectiv 6 pe sferturi. In acest meci, Energia s-a comportat pana la urma onorabil,reusind un indice de peste 80 la eficienta. Mult mai slab mi s-a parut de exemplu,UBT-Steaua,cu aproximativ acelasi numar total de puncte marcate,dar cu multe air-balluri si ratari de sub panouri,incercari esuate de slam,etc. Daca v-ati uitat la meci,nu la statistica, ati putut vedea cateva faze frumoase ale Energiei.La varsta dvs. sunt convins ca ati aflat ca orice are un inceput,astfel ca poate,veti vedea un meci in care va fi 0-0 dupa 6 minute.In rest, va urez sanatate si multi ani in care sa va bucurati de baschet.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    :))
    Da, am vazut si Steaua cu UBT si ma minunam cate ratari, cate air-ball-uri unele chiar demne de ,,cascadorii rasului" . Dar am vazut cu o seara inainte si un meci foarte frumos cu multe rasturnari de situatii : Oradea cu Tg Mures.In postarea anterioara ma refeream la faptul ca dupa 6 min de joc scorul era 1-1, chiar daca echipele si-au revenit pe parcurs. Pacat ca jucatorii romani ( indiferent de echipa la care joaca )nu intra mai des in rotatii ca sa le creasca si lor valoarea .Si apropo , ca sa ne mai descretim fruntile ,nu am peste 60 de ani chiar daca sunt nascut in secolul trecut :)) Multumesc pentru urari si succes echipei dvs de suflet in drumul ei spre PO.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    • YMCA alin67:

      ok
      Cam asta era varsta probaila a cuiva pentru care baschetul a devenit sportul preferat inainte de a ma naste eu, presupunand ca pana la 14-15 ani nu prea esti hotarat ce vrei de la viata (poate nici atunci). Si eu as dori sa vad mai multi romani pe teren,de fapt sunt adeptul asigurarii unui anumit numar de minute fiecarui jucator,indiferent de meci,ca in NBA. Trebuie insa sa reamintesc ceva. La primul meci in campionat Constanides chiar a dorit sa acorde tuturor minute,ruland 11 jucatori. Romanii (exceptandu-l pe Karpelesz) au avut 30 de minute si doar 4 puncte marcate, iar Energia a pierdut in ultima secunda, dupa ce a avut 18 puncte avantaj. Multi l-au acuzat ca a folosit prea mult rezervele si prea devreme.Credeti ca ar mai face acest lucru vreodata,riscandu-si postul? Daca clubul are o anumita strategie,pe mai multi ani,de crestere a anumitor jucatori,cu garantia stabilitatii bancii tehnice "no matter what",da,dar asa,cu sabia lui Damocles mereu deasupra capului cine-si va risca slujba? Cati dintre cei ce critica pe aici ar face-o? Cati dintre finantatori,fie ei si administratori ai banului public ar prefera sa vada multi romani pe teren,dar echipa sa piarda fiecare meci? Cati spectatori?

      cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    erata
    Era vorba de antrenorul Constantinides.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!