Stiri

Enes Kanter vine la Veranda 3x3 League by Fitbit

Mihai Iordan

Mihai Iordan
17.05.2017

Jucătorul turc Enes Kanter, uriașul baschetbalist de 2,11 de la Oklahoma City Thunder este invitat special la Veranda 3x3 League by Fitbit, prima ligă de baschet 3x3 din Europa, o competiție marca Sport Arena Streetball.

Kanter va fi prezent pe terenul amenajat pe esplanada Veranda Mall, duminică, începând cu ora 10.30. Starul din NBA va fi prezent pe teren pentru câteva acțiuni cu copiii și le va vorbi acestora despre importanța sportului și educației, jucătorul trecând prin sistemul universitar american.

Acțiunea este organizată cu sprijinul clubului Lumina Wolves, a Universității Lumina și a Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Mai jos găsiți câteva detalii despre jucătorul turc:

  • Este născut pe 20 mai 1992, în Elveția.
  • Are 2,11 metri înălțime și evoluează pe poziția de centru (pivot)
  • Și-a făcut studiile universitare în Statele Unite. Nu a apucat să joace însă în campionatul universitar nord-american, fiind declarat ineligibil deoarece avusese anterior un contract de jucător profesionist în Turcia la Fenerbahce (în colegiu jucătorii nu au dreptul la beneficii financiare și nu sunt acceptați cei care au avut asemenea beneficii în carieră)
  • Are în prezent un contract de 70 de milioane de dolari pe patru ani cu Oklahoma City Thunder. Salariul său în acest sezon este 17,5 milioane de dolari
  • La Oklahoma evoluează alături de Russell Westbrook, unul dintre superstarurile din NBA și candidat la titlul de cel mai bun jucător al sezonului (MVP)
  • În acest sezon a avut medii de 14,3 puncte și 6,7 recuperări, fiind unul dintre principalii realizatori ai echipei, după Russell Westbrook
  • Este al nouălea jucător turc care evoluează în NBA
  • A fost exclus din naționala Turciei pe motiv de orientări politice
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate