Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Este a patra conferinţă de presă când spun că suntem acolo, dar ne lipseşte ceva”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.01.2017

Dinamo București a suferit un nou eșec în campionat, de această dată în fieful vicecampionilor de la BC Mureș, 80-92, într-un meci în care în prima repriză le-au pus mari probleme adversarilor, scorul la pauză fiind 43-41 pentru gazde. Mureșenii s-au desprins în sfertul 3, însă bucureștenii au oferit un baschet de calitate în decisiv, reușind să-și adjudece secvența cu 28-27. 

Antrenorul formației bucureștene, Eugen Ilie, a vorbit la finalul meciului despre jocul în sine, spunând că echipa sa se află într-un trend ascendent. 

„A fost un meci senzaţional. A plăcut mult mai mult publicului comparativ dacă Mureşul ar fi câştigat uşor cu 20 de puncte. Nu vreau să vorbesc despre lipsurile echipei, fiindcă şi astăzi s-a văzut că putem. Este a patra conferinţă de presă când spun că suntem acolo, dar ne lipseşte ceva. E clar, avem mult de muncit şi toate schimbările făcute în această echipă se văd. În primul rând trebuie să credem că putem. Pentru noi campionatul o să înceapă cu adevărat în play-off pentru locurile 7-8. Avem o întârziere în omogenizare de trei luni faţă de restul echipelor şi asta se vede. Mitchell este un element foarte important, să vedem ce are, sperâm să nu fie ruptură musculară”, a încheiat tehnicianul dinamovist, citat de site-ul oficial al BC Mureș. 

După 13 meciuri jucate în campionat, Dinamo București ocupă în prezent ultima poziție în clasamentul LNBM, având un bilanț de 11 eșecuri și doar 2 victorii. În runda următoare, alb-roșii vor da piept pe teren propriu cu vecina de suferință, Baia Mare, echipă care are la activ un singur succes stagional, acela chiar cu Dinamo în tur. 

*Foto: Toth Csaba

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalftw :

    Antrenorul
    Da, lipseste antrenorul 0_0

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mironica :

    Cat oare?
    Oare cate infrangeri mai asteapta managerul echipei ca sa-si dea seama de marea greseala facuta aducand acest antrenor?

    cu 7 ani în urmă (10.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!