Stiri Liga I Masculin

Eugen Ilie: „Jucătorul român a avut o viaţă grea în ultimii 2-3 ani”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.02.2016

CSM Ploiești a reușit o campanie importantă de achiziții pentru Liga I. Antrenorul Eugen Ilie a adus 9 jucători în vederea obținerii promovării în Liga Națională de Baschet Masculin. Tehnicianul de la Ploiești a vorbit despre stategia pe care o are gruparea prahoveană și deja a început să-și pregătească elevii pentru prima divizie:

„Jucătorul român a avut o viaţă grea în ultimii 2-3 ani, în Liga Naţională, dar schimbările petrecute la nivelul federaţiei oferă noi perspective. De la anul, echipele din Liga Naţională vor acorda o şi mai mare importanţă baschetbaliştilor autohtoni, pentru că numărul străinilor va fi redus la 5. La Liga I, ne aflăm în postura de a avea permanent în teren un jucător sub 20 de ani, iar la meciul cu CS Brăila au fost momente în care am evoluat chiar şi cu doi sau trei baschetbalişti tineri. Aceasta este filozofia mea despre baschet. Mai sunt 6 luni până la startul viitorului sezon din Liga Naţională, iar jucătorii veniţi la CSM Ploieşti în ultimele săptămâni trebuie să crească de la antrenament la antrenament şi de la meci la meci, în Liga I, pentru a avea şansa să prindă minute în prima divizie” a declarat Eugen Ilie conform ziaruldeprahova.ro.

În urmă cu o săptămână, CSM Ploiești i-a transferat pe Angel Santana, Andrei Căpușan, Mihai Gavrilă, Marius Ciotlăuș, Dimitris Rasty, Sebastian Ionescu, Amedeo Casale, Tudor Gîrbea și Alin Carabulea.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!