Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Nu cred că în momentul de față este foarte important să câștigăm grupa”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.12.2018

CSO Voluntari a cedat pentru a doua oară în Liga Națională de Baschet Masculin în fața lui CSM Mediaș. Formația ilfoveană a pierdut cu 83-79 pe Târnava Mare. La finalul partidei, antrenorul Eugen Ilie a tras concluziile și subliniat că greșelile din partea secundă a meciului i-au costat:

„Am greșit mult prea mult în repriza a doua și au venit în joc pe greșelile noastre și mingile noastre pierdute. La pauză aveam 4 puncte primite din turnovers iar la final am avut 21, cu 10 în sfertul trei. Au revenit în meci pe contraatac, pe coșuri ușoare. La noi s-a văzut oboseala. În ultimele două săptămâni am avut două antrenamente 5 la 5. Un jucător a plecat, sârbii au venit ieri, după ce și-au luat viza. A fost o perioadă grea. Asta s-a văzut în partea a doua.

Întrebat despre situația din grupa valorică B, antrenorul ilfovenilor consideră că echipele se axează pe îmbunătățirea jocului nu pe câștigarea grupei, în vederea fazei a doua a campionatului:

„E foarte greu să câștigi și la Constanța, s-a văzut și Mediașul a pierdut etapa trecută acolo. E foarte greu să câștigi și aici. Toate cele trei echipe au un avantaj mare pe teren propriu. Nu cred că în momentul de față este foarte important să câștigăm grupa. Sunt convins că toate cele trei echipe își pregătesc jocul pentru grupa din faza a doua a campionatului”

Eugen Ilie a spus că la echipa sa va cel puțin un jucător, pentru a acoperi plecarea lui Aaron Nwankwo:

„A plecat Aaron. În cercăm să găsim soluții. Nu vom rămâne așa, 100%. Deocamdată nu știm exact. Trebuie să căutăm, să vedem ce este pe piață în momentul acesta. Este foarte greu să faci transferuri în iarnă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!