Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Obiectivul nostru este să ajungem să luptăm pentru playoff”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.11.2018

eugen ilie cso voluntari

CSO Voluntari a câștigat în deplasare un meci dificil pe terenul celor de la Athletic Constanța, scor 84-74.

La finalul partidei, antrenorul ilfovenilor, Eugen Ilie, a vorbit pentru totalbaschet.ro despre această victorie.

„Era normal să fie greu. În primul rând din cauza noastră, pentru că venind de la 3-0, era normal ca încrederea să fie sus, voiam să fim pregătiţi pentru a lupta azi. Am făcut-o, iar diferenţa s-a făcut la începutul sfertului 4 când am înţeles că trebuie să mişcăm mingea cât mai repede. În sfertul trei am căzut, chiar dacă noi ne-am apărat bine, ei au dat 9 puncte când mai erau trei minute, însă în atac am ratat foarte mult. E foarte bine că am avut tăria să stăm în meci şi să luptăm în apărare.”

El a vorbit apoi și despre noul format al competiției dar și despre situația de la Cuza Sport Brăila.

„Este un pic diferit, jucăm de 3 ori cu fiecare echipă din această urnă, însă noi trebuie să progresăm de la meci la meci ca să putem să ne batem cu ultimele două din prima grupă. Obiectivul nostru este să fim în primele şase, în primele trei din grupa noastră ca să ajungem să luptăm pentru play-off, iar eu cred că dacă ne facem treaba bine vom ajunge acolo cu siguranţă. Din urma noastră, am jucat cu Mediaş, care ne-au şi bătut de altfel şi sunt o echipă competitivă. Şi Constanţa este o echipă competitivă, din păcate au avut accidentarea lui Păun. Cred că suntem o grupă foarte echilibrată. Cu privire la situaţia Brăilei, eu cred că acel eveniment nefericit ar fi trebuit să îi ridice şi să arate că nu aceasta este Brăila şi este foarte greu că mai pleacă o echipă.”

După patru etape în LNBM, CSO Voluntari nu a simțit gustul înfrângerii în urna valorică B. Acum, formația antrenată de Eugen Ilie urmează să întâlnească pe cei de la Cuza Sport Brăila.

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!