Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Brașov este principala favorită, dar noi vom încerca să facem o surpriză”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.03.2017

Phoenix primește vizita celor de la Olimpia CSU Brașov, în meciul doi din play-off-ul Ligii feminine, faza sferturilor de finală. Brașovencele au câștigat pe teren propriu, scor 74-72.

„Meciul de joi (n.r. astăzi) este unul de play-off și asta înseamnă că este un meci special în care se pot întâmpla multe lucruri. Din motive cunoscute echipa din Brașov este principala favorită să câștige, dar noi vom încerca să facem o surpriză ca aceea pe care aproape am reușit-o în primul meci de la Brașov. Ca de obicei, vom încerca să avem o balanță perfectă între „inimă” și „cap” ca să putem bate Olimpia CSU”, ne-a declarat antrenorul echipei gălățene, Eugenio Rodrigues.

Partida se va disputa joi, de la ora 18.30, în sala Polivalentă Dunărea. 

*Foto: Cristian Aurel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!