Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Cu această atitudine a unor jucătoare, misiunea noastră este imposibilă”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
12.03.2017

Cinci dintre cele șase baschetbaliste străine aflate sub contract cu Clubul Sportiv Phoenix Galați nu au dorit să intre pe parchet, sâmbătă seară, în confruntarea cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Sportivle sunt nemulțumite de faptul că ultimul salariu pe care l-au primit a fost în luna Noiembrie, de mai bine de patru luni.

„Nu doresc să comentez mai mult asupra acestei situații. Nu am fost plătite din Noiembrie și continuăm să primim promisiuni că vom primi banii, dar nu a venit nicio plată. Asta este tot ce am de spus” - a declarat una dintre sportivele aflate în grevă, pentru viata-libera.ro.

Tehnicianul Eugenio Rodrigues și-a lăudat jucătoarele autohtone fiind de părere că misiunea sa este imposibilă cu atitudinea unora dintre sportive.

Ar fi fost dificil chiar și în circumstanțe normale. Cu aceasta situație, cu această atitudine a unor jucătoare, aceste decizii, misiunea noastră nu a fost dificibilă, ci imposibilă. Jucătoarele românce ce au fost azi pe teren au fost foarte curajoase.

Întrebat despre meciul cu Cluj de miercuri, portughezul spune că nu știe ce se va întâmpla.

Nu știu nimic acum. E un mare semn de întrebare. Nu pot anticipa ce se va întâmpla, dar sper ca situația se va rezolva.

Phoenix Galați și Universitatea Cluj-Napoca se vor întâlni miercuri, 15 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!