Stiri Acvile

EuroBasket 2015 - Marko Sutalo, cel mai productiv jucător al Bosniei în înfrângerea usturătoarea cu Franța

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.09.2015

Bosnia Herțegovina a înregistrat cel de-al doilea eșec la EuroBasket, după ce a fost depășită categoric de gazda Grupei A, Franța, scorul fiinal fiind 81-54 pentru reprezentativa din „Hexagon”. 

Marko Sutalo, jucătorul formației Dinamo București, a fost cel mai productiv baschetbalist pregătit de Dusko Ivanovic. Conducătorul de joc care a activat în sezonul trecut la BCM U Pitești a terminat meciul cu Franța cu 8 puncte marcate, 4 pase decisive, o recuperare, 2 intercepții și fără minge pierdută, având -7 la capitolul +/-, respectiv 7 unități la eficiență. Sutalo a marcat cele 8 puncte cu un coș din interiorul semicercului, respectiv două de la mare distanță.

Bosnia se bazează la EuroBasket și pe un alt jucător care activează în România, la U-BT Cluj, Muhamed Pasalic. Acesta nu a reușit nici de această dată să-și treacă numele pe lista marcatorilor, fiind în continuare fără punct marcat în cele două meciuri bifate de Bosnia.

De asemenea, ceilalți doi jucători din lotul Bosniei care au activat în trecut în România, Dalibor Persic și Drasko Albijanic, au reușit să marcheze împotriva campioanei europene en-titre, Franța. Persic a marcat 2 puncte, în timp ce Albijanic a contribuit cu 4. 

Cei patru jucători vor putea fi urmăriți azi pe postul DigiSport, cu începere de la ora 18:30, atunci când Bosnia va da piept cu Israel. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!