Stiri

EuroBasket Women 2013 - Victorie pentru Cehia la startul fazei a doua

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.06.2013

Cehia a câștigat primul meci al fazei a doua la turneul final al Campionatului European de baschet feminin - ediția 2013. Fosta campioană continentală a depășit Marea Britanie cu scorul de 66-55. Pe sferturi: 17-13, 15-10, 15-13, 19-19. Partida a avut loc la Mouilleron-le-captif.

Michael Zrustova a avut 20 puncte, 4 recuperări, Tereza Peckova a adăugat 11 puncte, 6 recuperări, iar Ilona Burgova a bifat 10 puncte, 9 recuperări, 3 capace pentru Cehia. În replică, Johannah Leedham a totalizat 20 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, iar Kimberly Butler a terminat cu 12 puncte, 5 recuperări pentru Marea Britanie.

În urma acestui rezultat, Republica Cehă are 2-1 la general, în vreme ce Marea Britanie a ajuns la 1-2.

În cursul serii de miercuri (19.06), Serbia joacă împotriva Belarusului, iar Croația se duelează cu Franța.

Foto: fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!