Stiri

EuroChallenge - CSM Oradea fără Pașca în meciul cu Paks

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.11.2013

CSM Oradea la finalul antrenamentului de la Paks, luni (04.11)

Rareș Pașca va rata meciul pe care CSM Oradea în susține în compania lui Atomeromu Paks, în prima etapă din sezonul regulat al FIBA EuroChallenge. Jucătorul în vârstă de 28 ani este nerefăcut după entorsa suferită la meciul cu Farul Constanța, ultimul înaintea debutului absolut în cupele europene.

Sportivul originar din Bistrița nu a efectuat deplasarea alături de colegii săi pentru partida din Ungaria, care marchează debutul absolut al CSM-ului în FIBA EuroChallenge.

În aceste condițiil, locul său în delegația CSM-ului a fost luat de către Andrei Ciordaș, care nu a fost prezent la Pitești și București, mezinul echipei antrenate de Cristian Achim fiind angrenat și în Campionatul Național U20 masculin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    Serios ?
    De parca Achim chiar l-ar fi introdus in joc ? N-are el treaba cu jucatorii romanii.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!