Stiri

EuroChallenge Last 16 - Kemp și Dumitrescu, în topul celor mai buni jucători ai ultimei runde

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.02.2014

Willie Kemp și Tudor Dumitrescu, baschetbaliștii lui Gaz Metan Mediaș, și-au făcut loc în topul celor mai buni jucători ai rundei cu numărul 4 din EuroChallenge Last 16, după ce au prestat un joc foarte bun în înfrângerea suferită de ardeleni, în propriul fief, împotriva formației Antwerp Giants, scor 79-81. 

Americanul Kemp se clasează în top pe poziția a 2-a, după ce a terminat în double-double partida cu Giants, 20 de puncte și 11 pase decisive. La aceste cifre, fundașul Mediașului a mai adăugat 4 recuperări, 4 intercepții și o minge pierdută, pentru un indice total la eficiență de 30 de unități, fiind la egalitate cu Vilmantas Dilys, cel mai bun jucător al rundei din EuroChallenge. Din punct de vedere al procentajelor, Willie Kemp a terminat cu 66% (6/9) de la 2 puncte, 16.7% (1/6) de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) de la linia de pedeapsă. Conducătorul de joc de peste ocean a jucat preț de 38 de minute în meciul pierdut contra belgienilor. 

Topul celor mai buni jucători ai etapei a cuprins 13 baschetbaliști, iar pe locul al 12-lea s-a clasat românul Tudor Dumitrescu. Acesta a terminat cu 18 puncte, toate fiind marcate de după linia de 6.75 metri, terminând cu 100% (6/6) de la 3 puncte. De asemenea, Dumitrescu a mai contribuit cu 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și o minge pierdută, terminând cu 20 de unități în dreptul eficienței, în 32 de minute petrecute pe parchet.

Trupa lui Marcel Țenter ocupă ultima poziție din Grupa I, având 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. Următorul meci al ardelenilor în EuroChallenge se va juca pe 18 februarie, în deplasare, pe terenul rușilor de la Krasnye Krylia Samara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!