Stiri

EuroChallenge - Lazar și Torok au fost învinși

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.11.2013

Orădeanul Rolland Torok a bifat șapte minute în partida pe care Kormend a pierdut-o, scor 68-73, cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 2-a din FIBA EuroChallenge.

Torok nu a efectuat nicio aruncare la coș și a contribuit cu 2 recuperări și o posesie pierdută pentru 1 la eficiență. Acesta a fost cel de-al doilea joc al jucătorului care a reprezentat România la ultima ediție a Jocurilor Mondiale Universitare.

În schimb, Laci Lazar (foto) a petrecut 18 minute în teren la partida pe care Fortress Jaszbereny a pierdut-o, scor 41-58, în fața slovenilor de la Krka Novo Mesto. 

Lazar, originar tot din Oradea, a avut 1/4 la aruncările din acțiune pentru un total de două puncte la care a adăugat 2 recuperări și 2 capace cu trei posesii pierdute pentru un indice de -2 la eficiență.

Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!