Stiri

EuroChallenge - Vineri, 25 aprilie, ziua semifinalelor în Final Four

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2014

Final Four-ul FIBA EuroChallenge din acest sezon va fi găzduit de PalaDozza din Bologna în perioada 25-27 aprilie. Cele patru formații care se vor lupta pentru trofeu sunt Reggio Emilia (Italia), Szolnoki Olaj (Ungaria), Triumph Lyubertsy (Rusia) și Royal Hali Gaziantep (Turcia). 

Mai jos vă prezentăm programul turneului: 

Vineri, 25 aprilie 

Semifinala 1: Szolnoki Olaj vs. Triumph Lyubertsy - Ora 19:00

Semifinala 2: Reggio Emilia vs. Royal Hali Gaziantep - Ora 21:30

Duminică, 27 aprilie

Finala mică: Învinsă S1 vs. Învinsă S2 - Ora 17:30

Finala mare: Învingătoare S1 vs. Învingătoare S2 - Ora 20:00

Interesant este faptul că, trei dintre echipele care au ajuns în careul de ași au întâlnit în faza grupelor din sezonul regulat echipe românești. Astfel, Szolnoki Olaj s-a duelat cu BC Mureș, Triumph Lyubertsy cu Gaz Metan Mediaș, respectiv Royal Hali Gaziantep cu CSM Oradea. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!