Stiri

EuroCup - Alhaji Mohammed a fost cel mai bun jucător al Asesoftului în Turcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.10.2014

În înfrângerea din EuroCup, suferită de CSU Asesoft Ploiești în fața lui Banvit Bandirma, Alhaji Mohammed a fost cel mai bun jucător al echipei noastre. Fundașul american a avut o prestație de senzație în ziua în care a împlinit 33 de ani.

Mohammed a fost titular în garnitura trimisă de Vladimir Arnautovic în fața turcilor de la Banvit. El a terminat partida cu 18 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și o minge pierdută în 31:26 de minute jucate. Mohammed a marcat 6/11 de la 2 puncte, 1/4 de la 3 puncte și 3/5 de la linia de aruncări libere. El a comis 2 faulturi și a obținut alte 7 iar indicele său de eficiență a ajuns la 23 de unități, cel mai ridicat din trupa Asesoftului.

În cele trei partide jucate în acest sezon de Mohammed în EuroCup, acesta a strâns în medie 14.3 puncte, 6.7 recuperări, 2.0 pase decisive și 2.0 intercepții în 26:37 de minute petrecute în medie pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!