Stiri

EuroCup – Etapa 2 – MVP: Dee Brown

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2014

Dee Brown a fost omul care a condus-o pe CSU Asesoft Ploiești la o victorie mare în fața lui Lietuvos Rytas. Conducătorul de joc a fost cel mai bun jucător al partidei, cu o prestație de zile, lucru care i-a adus titlul de MVP al etapei secunde din EuroCup.

Dee Brown a prins un meci de zile mari, terminând partida cu 18 puncte, 14 pase decisive, 4 recuperări și 3 intercepții în 35 de minute jucate. Americanul a marcat 2 din 5 de la 2 puncte, 4 din 8 de la 3 puncte și 2 din 2 de la linia de fault. În urma acestei prestații, Dee Brown a acumulat un indice al eficienței de 33 de unități, fiind astfel cel mai eficient jucător al etapei.

Dee Brown a realizat primul double-double în EuroCup după ce în competițiile interne a mai reușit acest lucru în patru rânduri. Americanul este primul jucător al lui CSU Asesoft Ploiești care primește distincția de cel mai bun jucător al etapei în EuroCup.

Performerii etapei:

- puncte: Chris Lofton (Besiktas) – 32

- recuperări: JaJuan Johnson (Besiktas) – 12

- pase decisive: Dee Brown (CSU Asesoft Ploiești) - 14

- capace: Mirza Begic (Union Olimpija Ljublijana) – 4

- intercepții: Louis Campbell (Strasbourg) - 5

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexx :

    Congratulations Dee...
    istoria baschetului romanesc continua sa fie scrisa de Asesoft...Respect Dee, respect Asesoft, respect Ploiesti!

    cu 9 ani în urmă (24.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!