Stiri

EuroCup - Gerald Lee, perfect la aruncări în fața lui Lietuvos Rytas

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2014

Gerald Lee, pivotul lui CSU Asesoft Ploiești, a fost cel mai bun marcator al campioanei României în victoria repurtată în fața lui Lietuvos Rytas. În partida care a contat pentru etapa a doua din EuroCup, pivotul finlandez nu a ratat nici o aruncare.

Gerald Lee a terminat partida cu formația lituaniană cu 19 puncte, o pasă decisivă și 3 mingi pierdute. Pivotul de 2.07 metri nu a ratat nici o incursiune spre coșul advers, marcând 9/9 de la 2 puncte și 1/1 de la linia de libere. Indicele de eficiență a finlandezului a ajuns la 15 unități în urma acestei prestații. În fața lui Rytas, Lee a fost titular și a jucat timp de 26 de minute.

Gerald Lee petrece cel de-al doilea an alături de CSU Asesoft Ploiești. În stagiunea precedentă din EuroCup, pivotul a strâns medii statistice de 15.5 puncte, 7.3 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.7 intercepții și 0.6 capace pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!