Stiri

EuroCup - Test important pentru CSU Asesoft Ploiești în fața lui Lietuvos Rytas

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.10.2014

CSU Asesoft Ploiești va disputa primul meci în România din actuala stagiune a EuroCup. Campioana României primește vizita lui Lietuvos Rytas, miercuri, 22 octombrie de la ora 19:30 la Sala Olimpia din Ploiești, într-o partidă ce contează pentru etapa a 2-a din Grupa E a EuroCup.

Partida cu formația din Lituania este un veritabil test pentru CSU Asesoft Ploiești. După victoria repurtată în Rusia în fața lui Krasny Oktyabr, prahovenii trebuie să confirme și în fața lui Lietuvos Rytas, pentru a demonstra că este o candidată clară la un loc care duce mai departe, în faza a doua a grupelor.

Echipa lui Vladimir Arnautovic este neînvinsă în toate competițiile din sezonul 2014/2015. CSU Asesoft Ploiești are trei victorii în LNBM, două victorii în Cupa României respectiv o victorie în EuroCup și una în SuperCupa României. Ultima victimă a ploieștenilor a fost CSU Sibiu care a fost răpusă cu scorul 91-71.

Lietuvos Rytas vine la Ploiești după o înfrângere în fața marei rivale, Zalgiris Kaunas. Echipa din Vilnius a pierdut la limită, scor 89-87, în fața formației care evoluează în Euroligă și care a fost învinsă greu de Real Madrid în prima etapa a celei mai importante competiții europene intercluburi.

Dacă privim asupra primelor rezultate din EuroCup, Lietuvos Rytas a zdrobit pe teren propriu pe Partizan, cu scorul 92-65 iar CSU Asesoft Ploiești, după cum bine știți, a trecut în Rusia de Krasny Oktyabr cu scorul 81-75.

În partida cu Lietuvos Rytas este posibil să debuteze noul transfer al prahovenilor, Jarvis Hayes. Jucătorul american în vârstă de 33 de ani s-a alăturat luni programului de pregătire al ploieștenilor. Extrema are un CV remarcabil, cu peste 400 de meciuri în NBA, jucate pentru Washington Wizard, Detroit Pistons și New Jersey Nets. În sezonul 2013/2014, Jarvis Hayes a jucat în prima ligă din Italia la Avellino.

Așadar, CSU Asesoft Ploiești are în față un adversar de calibru, așa cum este Lietuvos Rytas. Partida dintre cele două combatante poate fi urmărită și la Digi Sport 3, miercuri, 22 octombrie cu începere de la ora 19:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!