Stiri

EuroCup Women - S-au stabilit semifinalele

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.01.2013

Kayseri Kaskispor (Turcia), Chevakata Vologda, Dynamo Moscova (ambele din Rusia) și MBK Ruzomberok (Slovacia) s-au calificat în semifinalele FIBA EuroCup Women - ediția 2012/13. Manșa a doua a sferturilor de finală a avut loc în cursul acestei săptămâni.

În cadrul acestora au oficiat Fabiana Nițu și Andrada Csender. Sibianca a fost prezentă în Franța, la meciul dintre Montpellier și Dynamo Moscova, câștigat de rusoaice cu scorul de 86-84. În schimb, arbitra din Mediaș a fost și ea în Franța, dar la jocul dintre Hainaut Basket și Chevakata Vologda, meci adjudecat de ex-sovietice cu scorul de 66-45.

Semifinalele, care se vor disputa în dublă manșă, pe 7 și 14 februarie anul curent, se vor desfășura după cum urmează:

MBK Ruzomberok (SVK) - Kayseri Kaski spor (TUR)
Dynamo Moscow (RUS) - Chevakata (RUS) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!