Stiri

Eurobasket 2013 - Marius Ciulin a condus alte două meciuri la turneul final

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2013

Marius Ciulin a ajuns la un total de șase meciuri oficiate la turneul final al Campionatului European de baschet masculin - ediția 2013. Cavalerul fluierului originar din Constanța a condus câte un meci pe 12 și 14 septembrie, din faza a doua a turneului final din Slovenia.

Croația a spulberat Finlanda cu scorul de 88-63, într-o partidă dominată controlată cu autoritate de ex-iugoslavi. Ciulin a fluierat acest meci alături de arbitri din Portugalia și Serbia. Partida a deschis ziua respectivă - joi (12.09) - de jocuri la EuroBasket 2013.

Slovenia a trecut de Grecia cu scorul de 73-65 într-un meci desfășurat sâmbătă (14.09). Gazdele turneului final s-au desprins la peste 25 de puncte, însă grecii au revenit și s-au apropiat la doar șase puncte pe finalul jocului. Acest meci a fost ultimul al serii de sâmbătă. Aici, Ciulin a făcut echipă cu același arbitru din Portugalia și cu unul din Germania.

De notat că în faza preliminară Ciulin a condus patru meciuri:

Grecia vs Rusia, scor 80-71
Italia vs Finlanda, scor 62-44
Finlanda Rusia, scor 86-83 (2OT)
Italia vs Suedia, scor 82-79

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Cum?
    O intrebare: cum poate acest individ sa arbitreze asa bine intenational iar in tara asa de prost? Concluzia mea este ca este un arbitru foarte capabil dar si foarte hot.

    cu 10 ani în urmă (16.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!