Stiri

Euroligă: Nick Calathes, aproape de triple-double în victoria dramatică a lui Panathinaikos (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
17.11.2017

nick calathes panathinaikos

Patru meciuri s-au disputat joi în etapa a opta a celei mai importante competiţii intercluburi din Euroligă.

Panathinaikos Atena a câştigat o partidă dramatică în deplasare, împotriva celor de la Anadolu Efes, scor 82-81. James Gist a reuşit un capac la ultima fază împotriva lui Errick McCollum, pentru a aduce victoria grecilor. Nick Calathes a fost cel mai bun om al lui Panathinaikos, cu 29 de pct, 10 pase decisive şi 9 recuperări, în timp ce Brock Motum a reuşit 21 de pct pentru echipa învinsă. Pana ajunge la 5 victorii şi 3 înfrângeri, în timp ce Anadolu coboară la 2-6.

Şi Maccabi FOX Tel Aviv a reuşit o victorie în deplasare, pe terenul lui Khimki Moscova, scor 77-69. Pierre Jackson a fost cel mai bun om al israelienilor, cu 19 pct, 6 pase decisive şi 4 intercepţii. Thomas Robinson a reuşit un double-double, cu 17 pct şi 13 recuperări.

De asemenea, Baskonia a reuşit o victorie impresionantă în deplasare, la Zalgiris Kaunas, scor 97-77. Rodrigue Beaubois şi Toko Shengelia au avut fiecare câte 19 puncte, în timp ce Paulius Jankunas a înscris 20 de pct pentru Zalgiris. Baskonia a reuşit 17 coşuri de la 3 puncte.

Real Madrid este singura echipă care a câştigat aseară pe teren propriu. Madrilenii au întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive şi s-au impus categoric  cu 89-57 în faţa lui Unicaja Malaga. Luka Doncic a avut 13 pct, 10 recuperări şi 6 pase decisive, Jaycee Carroll 17 pct şi Rudy Fernandez 14 pct pentru Real, care ajung la 5 victorii şi 3 înfrângeri.

Alte patru meciuri din etapa a opta a Euroligii se joacă în această seară. Trei meciuri vor putea fi urmărite şi în România: ŢSKA Moscova – Fenerbahce de la ora 19:00 şi Olympiakos Pireu – Steaua Roşie Belgrad, de la ora 21:00, ambele pe Digi Sport 4, plus Barcelona – Valencia, de la ora 22:00, pe Look Plus.

*foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!