Stiri

Euroliga - Armani Milano rămâne în viața; CSKA și mai aproape de turneul final

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.04.2014

S-au încheiat primele partide jucate pe terenul echipelor care dețin avantajul dețin acest avantaj. După cum bine știți, Real Madrid are 2-0 în fața lui Olympiacos la fel cum și Barca are două meciuri în fața celor de Galatasaray. Vineri seară (18.04), CSKA Moscova și-a dublat avantajul în fața lui Panathinaikos în timp ce Armani Milano a câștigat primul meci din seria cu Maccabi Tel Aviv.

CSKA a demolat pe Panathinaikos după ce în primul meci au avut nevoie de 5 minute suplimentare pentru a se impune. Sfertul secund le-a fost fatal grecilor. În acele 10 minute ale actului secund Diamantidis și compania nu au înscris decât 6 puncte. După pauză însă PAO a avut o revenire tardivă pentru ca sfertul patru să le fie fatal și să creeze o diferență majoră pentru trupa lui Ettore Messina. Scorul final al partidei a fost 77-51. Sonny Weems a fost în zi de grație reușind să marcheze 23 de puncte și să adune 4 recuperări și 2 pase decisive. Roko Ukic a fost cel mai evidențiat jucător de la Panathinaikos cu 15 puncte, 2 pase decisive și o recuperare.

Armani Milano obține o victorie vitală în fața lui Maccabi Tel Aviv după un meci extrem de spectaculos. Italienii au deschis meciul la fel de bine ca și în prima confruntare doar că acum nu au mai cedat până la final. Băieții lui David Blatt au avut o tresărire pe finalul sfertului trei însă insuficientă pentru a emite pretenții la final. La finalul partidei înțesate cu o mulțime de coșuri de sus și coșuri după voleu, tabela de la MEDIOLANUM FORUM arăta scorul 91-77. Curtis Jerrells a fost cel mai bun sportive de pe parchet, reușind 17 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive. De la Maccabi s-a remarcat Alex Tyus cu 16 puncte și 2 recuperări.

Acțiune din Euroligă va reveni în ziua de Paște cu partidele dintre Olympiacos – Real Madrid și Galatasaray-Barelona.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!