Stiri

Euroliga - Lokomotiv Kuban se califică în Final Four, în detrimentul Barcelonei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2016

Lokomotiv Kuban Krasnodar este ultima echipă calificată în careul de ași al Euroligii, după ce a depășit-o pe Barcelona cu scorul de 81-67 (26-21, 24-18, 8-23, 23-5) în meciul decisiv al seriei.

Prima repriză a aparținut echipei gazdă, care a câștigat ambele sferturi și intra cu 11 puncte avantaj la pauză, 50-39. Pauză le-a priit ibericilor, care au făcut un sfert trei excelent, iar sarabanda coșurilor de la distanță i-a dus în avantaj, 62-58. Barcelona nu și-a păstrat cadența, iar sfertul decisiv a fost în oglindă față de actul trei. Chris Singleton a fost principala armă a rușilor în ultima secvență, la finele căreia câștigau partida cu scorul de 81-67.

Malcolm Delaney a fost omul meciului cu 17 puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție. Chris Singleton a contribuit cu 16 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Ryan Broekhoff a totalizat 14 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Stratos Perperoglu a fost principalul marcator al spaniolilor cu 13 puncte plus 4 recuperări. Juan Carlos Navarro a fost celălalt jucător al Barcei care a trecut de 10 puncte marcate, cu 12 puncte și 4 pase decisive.

Lokomotiv Kuban va întâlni pe CSKA Moscova în a seimifinala B din cadrul Final Four-ului de la Berlin. În prima semifinală se întâlnesc Fenerbahce și Kutxa Laboral.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!