Stiri Juniori U17 Masculin

Eveniment inedit la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.02.2017

AFI Ploiești în colaborare cu Ploiești Basketball doresc să accentueze ideea că baschetul nu a murit în reședința județului Prahova organizând un eveniment inedit la Sala Sporturilor Olimpia din localitate. Sâmbătă (18.02) de la orele 17:30, se va desfășura AFI Basketball Inspirațion ce dorește să promoveze baschetul în regim de spectacol, dans și voie bună. 

Organizatorii au anunțat un meci amical de babybaschet între două echipe de perspectivă, Ploiești Basketball și Dan Dacian București, spectacole de majorete, dar și alte momente speciale precum prezența Filarmonicii Paul Constantinescu ce va susține mai multe recitaluri live pe parcursul spectacolului.

Îmi doresc din toată inima ca acest eveniment să reprezinte o reuşită din toate punctele de vedere, dar, mai ales, un bun exemplu pentru lumea baschetului autohton, care trebuie să înţeleagă că prin astfel de acţiuni putem creşte ca şi societate, oferindu-le copiilor noştri şansa la sport şi la educaţie. Deşi, în ultimii ani, la acest capitol, ţara noastră a bătut pasul pe loc, nereuşind să pună în scenă decât rareori evenimente care să îmbine baschetul cu muzica, dansul şi concursurile interactive pentru fani, pot spune că noi, la Ploieşti, lucrăm de zor pe acest segment, având un departament activ de marketing, o echipă tânără, câţiva antrenori cu reale perspective şi peste 300 de copii şi juniori, la momentul actual.

Ne dorim să punem bazele unui program pe termen lung, prin care să oferim jucători loturilor naţionale, să formăm caractere umane, nu doar sportivi de performanţă, care să ne reprezinte cu mândrie oraşul şi tricolorul, iar primii paşi i-am făcut cu succes, în acest sens.

Pentru a le oferi şi altor copii şansa de a-şi urma visul cu ochii, ei trebuie mai întâi să vină la acest eveniment, să se bucure alături de părinţi şi prieteni de un spectacol unic, atât pe terenul de baschet, cât şi prin prisma recitalurilor pe care artiştii filarmonicii din Ploieşti le vor susţine, şi, mai apoi, să bată cu încredere la uşile sălilor de sport. Dacă vom avea succes în demersul nostru, atunci vom putea vorbi şi de un sponsor, în viitorul apropiat, care să ne ajute să creştem frumos şi să luăm liftul către următorul nivel - ne-a declarat Ionuț Urzeală, managerul proiectului Ploiești Basketball.

Intrarea la spectacol este liberă, fiind așteptați peste 2000 de participanți. Programul AFI Basketball Inspiration este următorul:

 17:30 – Ceremonia de deschidere;

 17:40 – Reprezentație Filarmonica Paul Constantinescu;

 18:00 – Repriza I Ploiești Basketball - Basket Club Dan Dacian București;

 18:35 - Reprezentație Filarmonica Paul Constantinescu & Spectacol majorete;

 18:50 – Concurs AFI Basketball Inspiration I;

 19:00 - Repriza a II-a Ploiești Basketball - Basket Club Dan Dacian București;

 19:25 – Concurs AFI Basketball Inspiration II;

 19:35 – Festivitate de încheiere;

 19:40 – Anunțare câștigători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!