Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Evoluție bună pentru Tabytha Wampler

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.11.2013

Tabytha Wampler a realizat al 4-lea double-double din ediţia 2013/2014 a Ligii Naţionale de Baschet feminin. Acest lucru s-a consemnat în victoria celor de la CSM Satu Mare în faţa lui Universitatea Cluj Napoca, scor 72-52.

În 35:11 minute petrecute pe parchetul de joc, Wampler a avut 4/10 la aruncările de două puncte, 1/1 la 3 puncte şi 4/6 la linia de pedeapsă, pentru un total de 15 de puncte. Ea a adăugat 11 recuperări (9 defensive), 2 pase decisive, 5 intercepţii şi o posesie pierdută, pentru un indice de 23 la eficienţă.

În 9 jocuri disputate în acest sezon, Tabytha Wampler are medii de 14.4 puncte, 10.1 recuperări, 1.9 pase decisive, 1.8 intercepţii, 0.4 capace şi 2.4 posesii pierdute, cu un indice de 17.4 în dreptul eficienţei.

Foto: Informatia Zilei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!