Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Exclusiv. Amedeo Casale a suferit o accidentare gravă în cantonamentul naționalei României

Eduard Popa

Eduard Popa
11.08.2019

Exclusiv. Amedeo Casale a suferit o accidentare gravă în cantonamentul naționalei României

amedeo casale accidentare nationala

România a început excelent fereastra a treia a precalificărilor pentru EuroBasket 2021, cu două victorii contra Ciprului și Slovaciei. Selecționerul Tudor Costescu a avut o misiune destul de dificilă din pricina numeroaselor absențe și accidentări din lot. Dacă despre cazul Rolli Torok și Nandor Kuti s-a tot discutat, în timp ce de lipsa lui Dragoș Diculescu s-a știut în urma accidentării sale de la turneul final U20 – divizia B, o altă absență importantă din lotul României a fost cea a lui Amedeo Casale.

Totalbaschet a aflat că absența lui Meo din lotul lui Tudor Costescu a survenit după ce internaționalul român s-a accidentat într-un amical jucat cu porțile închise împotriva naționalei Arabiei Saudite, înainte de participarea la Trentino Cup din Italia.

Din păcate pentru Casale, acesta a suferit o accidentare destul de dură în meciul jucat contra saudiților. Astfel, internaționalul român s-a accidentat la menisc și la ligamentele genunchiului și va fi nevoit să facă o pauză de la baschet de cel puțin cinci luni.

Înainte de această accidentare, Casale se afla în negocieri cu SCM U Craiova pentru a-și prelungi înțelegerea alături de olteni. În sezonul precedent, Casale a fost principalul jucător U23 al Craiovei, cu 4,6 puncte și 2,9 recuperări pe meci. Acum este neclar dacă Meo va semna cu trupa din Bănie sau nu.

*foto: facebook SCM U Craiova baschet

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Casale
    Păcat, chiar a avut un sezon bun la Craiova...sper sa își revină repede ,fiindca este un jucător de calitate!! Însănătoșire grabnică MEO

    cu 4 ani în urmă (11.08.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    ...
    Deasta refuza oamenii nationala

    cu 4 ani în urmă (11.08.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Exact
      Dar daca vor sa evite situatiile de genul asta, isi iau suspendari in freza, cu dedicatie de la piticul atomic.

      cu 4 ani în urmă (12.08.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Întrebare retorică
    Ținând cont că nu are contract semnat pentru sezonul viitor, cine îl va plăti un an întreg?

    cu 4 ani în urmă (11.08.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      Gyke
      Frb :))

      cu 4 ani în urmă (11.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!