Stiri Cupa României Feminin

F4. Annemarie Părău: „Mi-a fost greu să joc împotriva fostei mele echipe, dar rezultatul este important”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
15.03.2015

Gruparea ACS Sepsi SIC a declanșat o sărbătoare de zile mari la Sfântu Gheorghe. Elevele lui Zoran Mikes au cucerit Cupa României, ca urmare a victoriei cu CSU Alba Iulia, 61-54.

Încleștarea de sâmbătă a avut o însemnătate deosebită pentru Annemarie Părău. Fundașul a îmbrăcat în trecut maieul alb-albastru al adversarelor, însă afirmă că bucuria adjudecării trofeului copleșește orice gând.

„Eu mă așteptam să fie un meci foarte greu, am avut presiune foarte mare, pentru că am jucat acasă. Ne-au ajutat fanii foarte mult, împingându-ne de la spate. Alba Iulia are o echipă foarte bună, mi-a fost greu să joc împotriva fostei mele echipe, dar rezultatul este important.”

Cu obiectivul atins, Părău și compania își îndreaptă atenția spre postsezonul ce va demara la sfârșitul săptămânii viitoare.

„Eu nu cred că există o favorită la campionat, deoarece și Târgoviște are o echipă bună, putându-se spune același lucru despre ICIM Arad sau Alba Iulia. Noi trebuie să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm.”

*Foto: Gyurko-Henning Balazs

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Bravo!
    Nascuta in Timisoara,Annemarie nu a jucat niciodata pentru vreo echipa timisoreana.Poate intr-o zi...

    cu 9 ani în urmă (16.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!