Stiri Cupa României Masculin

F4. CSM Oradea dispută a treia finală în ultimi trei ani. Clujenii se află la a doua

Paul Olar (Oradea)

Paul Olar (Oradea)
11.04.2016

CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania se întâlnesc astăzi în ultimul act al Cupei României la baschet masculin. Confruntarea va demara la ora 19:00, în direct la Digi Sport. De asemenea, la fel ca ieri, site-ul nostru vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentului.

Bihorenii vor disputa în această seară a treia finală din ultimii trei ani. CSM CSU joacă a doua finală de Cupă din istorie. Toate performanțele au fost obținute cu antrenorul Cristian Achim pe bancă.

Mai exact, în stagiunea 2013/2014, Oradea s-a luptat pentru ambele trofee ale baschetului românesc, campionatul și Cupa. La Final Four-ul de la Ploiești, leii au fost învinși de revelația Energia Târgu Jiu. Apoi, în Liga Națională, CSM a cedat seria cu CSU Asesoft Ploiești.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania ajunge în faza decisivă a Cupei pentru a doua oară în ultimii trei ani. Cu ocazia Final Four-ului de la Timișoara, gruparea pregătită atunci de Niksa Bavcevic era depășită categoric de Gaz Metan Mediaș. La cârma medieșenilor stătea Marcel Țenter, tehnicianul de acum al lui U-BT.

În plus, CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania nu s-au întâlnit niciodată în vreo finală.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Viitorul Cluj Napoca 111111 :

    Finala
    La Oradea toyul e pregatit, Cu totii, suporteri, spectatori, arbitri, comentatori TV sunt gata pentru marea finala si marea victorie... A CSM-ului Numai niste baieti imbracati in alb si negru, cu o potcoava pe piept si inimi mari gandesc altfel...Haideti baieti faceti-o si pe asta...Aratati ca baschetul se joaca nu se discuta Haide U !

    cu 7 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    lasa sa ia Clujul cupa sa joace in cupele europene. Oradea are mai multe sanse la finala campionatului

    cu 7 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!