Stiri Cupa României Feminin

F4. Eugenio Rodrigues: "Braşovul a jucat mult mai bine în ultimul sfert"

Eduard Popa, Bogdan Isăilă (Braşov)

Eduard Popa, Bogdan Isăilă (Braşov)
06.02.2016

eugenio_rodrigues

Phoenix Galaţi a pierdut duelul cu Olimpia CSU Braşov, scor 72-55, în a doua semifinală a Cupei României. Antrenorul gălăţencelor, Eugenio Rodrigues, ne-a oferit opinia lui despre această înfrângere.

Întrebat cu privire la evoluţia scorului, Rodrigues a afirmat că echipa sa a pierdut contactul cu Braşovul în ultimul sfert în special din cauza prestaţiei adversarului:

În primele trei sferturi am jucat bine, am ţinut aproape, dar în ultimul sfert am jucat slab, dar şi Braşovul a jucat mult mai bine. Nu am fost doar noi de vină pentru această înfrângere, ci şi prestaţia Braşovului.

Rodrigues a afirmat că diferenţa a fost făcută la capitolul recuperări şi eficienţă a aruncărilor:

În special la eficienţa aruncărilor şi la recuperări. Au avut 12 recuperări ofensive. Noi am fost mult sub medie în acest meci din spatele liniei de 3 puncte, nu am putut să înscriem, în special în sfertul 4. Ne-au bătut la capitolul recuperări şi din punctul de vedere al eficienţei aruncărilor.

Despre arbitraj antrenorul lui Phoenix a afirmat că a fost mai bun decât cel din campionat, când a evoluat la Braşov:

Cred că arbitri au fost OK. Au fost 2 3 situaţii, dar nu au înclinat balanţa la sfârşitul meciului. Cred că mai degrabă am fost mult mai dezavantajaţi în meciul din campionat de aici decât acum.

Cât despre o posibilă câştigătoare, Eugenio Rodrigues a evitat să dea o câştigătoare:

În finală va fi foarte dificil să alegi o echipă favorită. Sepsi este favorită dar au pierdut aici în campionat. Însă au adus câteva jucătoare noi, cum ar fi Ancuţa Stoenescu. Dar Braşovul are capacitatea de a juca magnific, cum aţi văzut şi în ultimul sfert cu noi. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în baschet, iar asta este un lucru bun.

Finala Cupei României se va desfăşura mâine de la ora 18:00 între Sepsi Sfântu Gheorghe, care a trecut de CSU Alba Iulia cu 65-45 şi Olimpia CSU Braşov, care a dispus de Phoenix Galaţi, scor 72-55.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!