Stiri

F4 EuroChallenge - Înfrângere pentru Energia în semifinala cu Trabzonspor

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2015

Baschetbaliștii de la Energia Târgu Jiu au pierdut duelul cu turcii de la Trabzonspor Medical Park din semifinala FIBA EuroChallenge, scor final 63-83. Energia a câștigat doar primul sfert cu 22-17, pierzându-le pe celelalte 3 cu 9-22, 18-19, 14-25. 

Dwight Hardy a fost cel mai bun om din tabăra gazdelor cu 26 de puncte puse pe tabela de marcaj, în timp ce de la Energia s-au evidențiat Giordan Watson cu 15 puncte, Lamont Mack cu 14, respectiv Nemanja Milosevic cu 11. 

Astfel, în urma acestui succes, Trabzonspor va juca duminică de la ora 19:00 finala cu francezii de la JSF Nanterre. De cealaltă parte, Energia Târgu Jiu se va duela în finala mică cu Fraport Skyliners de la ora 16:30.

Vom reveni cu cronica meciului de la Trabzon!

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    respect
    Tot respectul pentru echipa si antrenor!

    cu 9 ani în urmă (24.04.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    Bravo
    Felicitari pentru parcursul de pana acum, s-a vazut ca am jucat in 6 oameni si jumatate...am cedat fizic in repriza a 2-a

    cu 9 ani în urmă (24.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Asta este...
    Atat s-a putut. Oricum, este de vis unde am ajuns. Hai Energia !!!!

    cu 9 ani în urmă (24.04.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    bravo baieti
    La inceputul sezonului toata lumea spera la o calificare in playoff si macar o victorie in Eurochallenge..Anul asta insa a fost special, a fost magic..acesti baieti fenomenali si-au depasit conditia la fiecare meci si au jucat din ce in ce mai bine si asta s-a vazut..Felicitari Energia, felicitari Antonis Constantinides ! Tg-Jiul e mandru de voi.

    cu 9 ani în urmă (24.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!