Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Euroligă - Zalgiris câștigă meciul de consolare cu CSKA Moscova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.05.2018

Zalgiris Kaunas a încheiat pe podium acutala ediție a Euroligii masculine. Formația din Lituania a învins în finala mică a Final Four-ului de Belgrad cu scorul de 79-77 pe CSKA Moscova.

În prima repriză CSKA a avut procentaje slabe din acțiune, lucru care a facilitate trecerea la conducere a lui Zalgiris, echipă care intra la pauză cu un avantaj de 6 lungimi, scor 41-35. După revenirea de la cabine rușii au rămas ineficienți din acțiune, de unde nu au marcat în primele 7 minute ale sfertului. Zalgiris a profitat din plin și s-a desprins, 69-48. CSKA nu a depus armele și a luptat formidabil în ultimul act, pe care l-a câștigat cu scorul de 29-10. Mikhail Kulagin a aruncat finalul de meci în aer cu două triple marcate. Tot el a spulberat speranțele faniilor ruși după ce a ratat tot a aruncare de la distanță prin care CSKA putea trece la conducere. Partida avea să se încheie cu scorul de 79-77 pentru Zalgiris.

Paulius Jankunas a făcut un joc bun pe care l-a încheiat cu 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Tot cu 15 puncte a încheiat și Vasilije Micic plus 4 recuperări și 4 pase decisive. Edgaras Ulanovas a contribuit cu 14 puncte și o recuperare.

Othello Hunter și Mikhail Kulagin au marcat câte 14 puncte fiecare pentru CSKA. Cory Higgins a terminat cu 12 puncte pentru ruși.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!