Stiri Cupa României Masculin

F4. Pivoții lui BC Mureș au fost la înălțime în meciul cu CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.04.2015

BC Mureș a învins fără drept de apel pe CSU Sibiu în prima semifinală din Final Four-ul Cupei României. Echipa antrenată de Audrius Prakuraitis a condus partida contra sibienilor din prima până în ultima secundă. Cei doi jucători de poziția 5, Laszlo Lazar și Ousmane Barro au fost cei mai eficienți jucători din tabăra mureșeană.

Laszlo Lazar a fost titular în această partidă în care a evoluat 30 de minute și 42 de secunde. Pivotul român a marcat 8 puncte dar a fost perfect din acțiune cu 4/4 de la 2 puncte. El a mai adăugat 8 recuperări și 4 pase decisive pentru indice al eficienței de 20 de unități. Prin cele 4 capace, Laszlo Lazăr a egalat recordul de capace administrate într-un meci în actualul sezon al Cupei României.

Ousmane Barro a jucat puțin peste 20 de minute și a încheiat partida cu 14 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, 3 mingi pierdute și 2 capace. Acesta a marcat 5/6 de la 2 puncte și 4/4 de linia de libere și a ratat singura încercare de la 3 puncte. Astfel indicele său de eficiență a urcat la 19 unități.

Singurul jucător de la BC Mureș care a bifat un index al eficienței mai mare de 10 unități a fost Kyndall Dykes. Americanul a terminat cu 13 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive dar și 5 mingi pierdute.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    eficiență...
    Laci și Barro, 20 respectiv 19 la eficiență...am înțeles. Penultima frază nu am înțeles-o, referitor la Dykes... După prezentarea celor mai eficienți jucători, aflu ca de fapt Dykes este singurul cu un index mai mare de 10 unități, despre Ivan Ivanovic nici pomeneală, sau statistica oficială de pe FRB este varză ?
    http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/meciuri/3057793#mbt:17-400$t&0=1
    Mai citim totuși și alte...surse.

    cu 9 ani în urmă (03.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!