Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

F4. Scurte declaraţii după prima semifinală

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe)

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe)
13.03.2015

CSU Alba Iulia a câştigat cu greu prima semifinală a Cupei României, de la Sfântu Gheorghe. Formaţia pregătită de Miroslav Popov s-a aflat la conducere în permanenţă, însă a tremurat serios în sfertul patru, când CST Alexandria s-a apropiat la doar o posesie. Scor final 73-69, iar CSU Alba Iulia dispută o a doua finală în mai puţin de o săptămână.

La conferinţa de presă de la finalul jocului au participat Miroslav Popov şi Alexandra Uiuiu, de la formaţia învingătoare, respectiv Anca Şipoş şi Călin Voicu, din partea CST Alexandria. Vă prezentăm cele mai importante fraze declarate de cei patru, urmând ca în cursul serii să publicăm integral declaraţiile acestora.

Miroslav Popov

A fost un meci greu, Alexandria este o formaţie bună, am spus asta de la bun început. Ne bucurăm mult că am câştigat şi că vom disputa finala. Sperăm să facem un meci mai bun în ultimul act. 

Cred că jucăm mai bine în formula Toma şi Pavel sub panou, însă noi nu am avut cum să evoluăm în această formulă, până acum. E o întrebare bună, dar cred că jucăm mai bine cu doi pivoţi înalţi decât cu unul clasic, iar altul mai scund. Ne vom gândi serios să abordăm playoff-ul în această formulă.

Alexandra Uiuiu

Ne-a fost greu, cred că ne-am relaxat în ultimele minute, iar acest lucru ne-a costat. Sunt foarte mulţumită de această calificare şi sper să câştigăm finala de mâine.

Anca Şipoş

Am fost foarte aproape de a câştiga acest meci. Am dat dovadă de determinare şi chiar la -13 puncte nu ne-am dat bătute. Cred că adversarul s-a relaxat în ultimul sfert şi aşa am revenit pe tabelă.

Călin Voicu

Înainte de acest meci am spus că şansele sunt egale, iar pe teren s-a văzut acelaşi lucru. Meritam victoria. În ceea ce priveşte arbitrajul, cred că s-a acordat 5% gazdelor de pe foaia oficială, echipei din Alba Iulia. Au fost mai multe decizii împotriva noastră şi acest lucru s-a simţit, mai ales pe final când scorul a fost echilibrat. Cred că meritam o brigadă oficială mai experimentată decât ceea ce am primit. Cred că se impunea acest lucru, din respect pentru organizarea excelentă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!