Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Adrienne Webb, nou record stagional de triple în competițiile interne

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.02.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a trecut cu 79-62 de SCM Timișoara în penultima zi a turneului de la Sepsi Arena. La alb-verzi nu a funcționat prea bine jocul sub panou, dar au avut o zi foarte bună de la distanță, cu 14 triple. Adrienne Webb și-a condus echipa spre victorie cu reușitele de după semicerc, iar Dlesha Lloyd a fost coșgheteră cu 31 de puncte.

Gazdele Final 8-ului au avut probleme cu aruncările din interiorul semicercului, având multe ratări de lângă inel. În primul sfert alb-verzile nu au înscris deloc cu aruncări de două puncte, dar au punctat de 5 ori de după semicerc. În sfertul doi au venit și coșurile din spațiul de trei secunde, după intercepții și contraatacuri reușite.

Adrienne Webb a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 26 de puncte în 27:07 minute. Aceasta a marcat 8 aruncări de la distanță din 13 încercări și 1/2 din interiorul semicercului. A adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă pentru +25 eficiență. Cele 8 triple stabilesc un nou record stagional în competițiile interne. În cupă, precedentul record era de 5 coșuri de trei înscrise, în timp ce în campionat performanța de top este de 7 triple. Shooter-ul de la Sepsi este lider și în acel clasament, la egalitate cu Bartee, de la Alexandria. Ancuța Stoenescu a secondat-o pe Webb cu 3 reușite de după semicerc, terminând partida cu 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, +16 la eficiență în 21:25 minute.

De la SCM Timișoara s-au remarcat cele două straniere rămase în lot. Dlesha Lloyd a fost din nou cea mai bună marcatoare, reușind 31 de puncte în fața campioanei. Americanca a jucat aproape 38 de minute și a avut 6/12 la aruncările de două puncte, 4/7 la cele de la distanță și 7/8 de la linia de fault. A adăugat 2 recuperări, 3 pase decisive, 5 mingi pierdute și 4 intercepții pentru +25 indice al eficienței.

Leeza Burdgess a fost din nou în double-double cu 13 puncte și 13 recuperări (4 ofensive/9 defensive). A avut 4/12 la aruncările din interiorul semicercului și 5/8 la libere. Pivotul a jucat aproape 35 de minute și a încheiat partida cu +15 în dreptul eficienței. 

*foto:  Szigyártó Szabolcs/CROW Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai SIC
    Succes in finala!!! Sa ramana cupa in Tinutui Secuiesc!!!

    cu 6 ani în urmă (25.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!