Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Andreea Olah: „Am fi preferat să jucăm sferturile de finală tur-retur și să avem acasă suportul fanilor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2017

Andreea Olah (Orosz), una dintre piesele de bază ale formației CSM Satu Mare, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre F8-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe și implicit despre prima confruntare, duelul din sferturile de finală cu CSM Târgoviște. 

„Meciul cu Târgoviște este unul greu pentru noi, au o echipă puternică, dar suntem foarte motivați și am pregătit bine meciul așa că suntem optimiști în legătură cu această partidă. Ca și obiectiv personal este să câștigăm cupa, dar luăm totul pas cu pas și în primă fază vrem să trecem de Târgoviște, lucru care ar fi o performanță având în vedere că nu i-am bătut până acum.

Nu e de competența mea să comentez deciziile federației, cum să organizeze competițiile, dar noi ca și echipă am fi preferat să jucăm sferturile de finală tur-retur și să avem acasă suportul fanilor care au fost minunați pe parcursul sezonului.

În legătura cu participarea mea la All Star Game, nu pot decât să mă bucur și să fiu mândră că am fost aleasă la acest spectacol și aș dori să le mulâumesc tuturor celor care m-au votat”, ne-a declarat Andreea. 

CSM Satu Mare este fără victorie în fața trupei din Târgoviște, asta chiar dacă cele două formații s-au întâlnit până în prezent de 29 de ori. Al 30-lea episod Satu Mare vs. Târgoviște se joacă azi, începând cu ora 17:00 în Sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe, iar câștigătoarea își rezervă un loc în careul de ași al Cupei României. 

Disputa poate fi urmărită în direct pe YouTube, AICI.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!