Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Annemarie Godri-Părău: „Defensiva a fost cea mai importantă în finală”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
25.02.2018

parau marshall sepsi

După ce în sezonul regulat nu a pierdut decât un meci, ACS Sepsi Sfântu-Gheorghe a confirmat forma bună și a reușit să câștige Cupa României, după o confruntare cu CSM Satu-Mare, scor 62-48.

La conferința de presă, au participat cele mai bune jucătoare ale alb-verzilor, Tyaunna Marshall și Annemarie Godri-Părău. Dacă prima și-a găsit cu greu cuvintele din pricina emoțiilor, în schimb, Părău a analizat partida, punând accent în special pe importanța defensivei.

„Nu am prea multe de spus, sunt binecuvântată să fac parte dintr-o echipă ca aceasta. De asemenea, staff-ul, fanii și orașul în care jucăm sunt incredibile. Anul trecut nu am reușit să câștigăm, însă acum am revenit și ne-am impus, lucru de care sunt foarte încântată.”, a declarat jucătoarea americană

La fel ca Marshall, căpitanul lui Sepsi a subliniat aportul fanilor și a vorbit și despre arbitraj.

„A fost o atmosferă extraordinară, vrem să le mulțumim fanilor, cu siguranță fără ei nu am fi ajuns aici. În fiecare meci, suporterii au fost alături de noi, și am avut nevoie, mai ales în acest joc care a fost cel mai dificil. Noi am luptat mult și am pregătit foarte bine partida, în special din punct de vedere al apărării. Primul sfert a fost foarte greu, dar am discutat împreună și am stabilit să ne apărăm mai bine. Defensiva a fost cea mai importantă în finală și am reușit să trecem peste acel moment mai dificil. Din punct de vedere al arbitrajului, nu ne-am simțit avantajate. Mai mult de atât, adversarii nu ar fi trebuit să se plângă de acest aspect, pentru că nici noi nu comentăm niciodată, indiferent de maniera de arbitraj. Cu toate acestea, părerea mea este că s-a fluierat corect.”

Tyaunna Marshall a terminat meciul cu 21 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. De asemenea, baschetbalista de 25 de ani a obținut 7 faulturi și a transformat 9 libere din 12 aruncări. Următoarea marcatoare a fost Annemarie Godri-Părău cu 11 puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 7 pase decisive.

Pentru liderul campionatului urmează acum să dispute a doua fază a LNBF. Primul meci va fi sâmbătă, 10 martie, împotriva Universității Cluj, urmând ca între 16-18 martie să dispute 3 partide.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii