Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Bulj: „Am deschis meciul greșit în apărare. Nu am avut recuperare din cauza unei poziționări greșite”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.02.2018

FCC ICIM Arad a avut o evoluție slabă în semifinala cupei cu CSM Satu Mare și a pierdut cu 62-91. Căpitanul Brankica Hadzovic și antrenorul Bogdan Bulj au vorbit despre lipsa de ritm și problemele din apărare la conferința de după meci.

„Nu am început meciul în modul potrivit, ca ieri, de exemplu. După aceea nu am putut să revenim la ritm, le-am lăsat să-și facă jocul pe care trebuia să îl oprim mai devreme și asta e. Nu am putut să intrăm în ritm aproape tot meciul. Nu este un rezultat real, dar în acest moment asta este. Felicitări echipei pentru finală. Dacă aveam o apărare mai bună, mai agresive, am fi avut o ofensivă mai bună, cu puncte ușoare. Șutul nostru nu a mers astăzi și asta a fost o problemă”, a declarat Brankica Hadzovic. Aceasta a jucat aproape juumătate de oră și a încheiat partida cu 4 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive.

Antrenorul Bogdan Bulj crede că cele două finaliste, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, sunt cele mai bune echipe în acest moment și merită să fie în ultimul act.

„Felicitări pentru victorie Satu Mare. Succes în finală ambelor echipe. Sunt cele mai bune în acest moment, ca echipe, ca buget, merită să fie în finală. Am început foarte rău, am deschis meciul greșit în apărare, atât la 1 la 1, cât și la apărarea colectivă, am avut probleme, ne-au înscris puncte ușoare. Au avut multe recuperări ofensive. Au avut mult timp să ne oprească în apărare. Nu am putut să jucăm împotriva lor astăzi din anumite motive. Nu am reușit câteva șuturi deschise după atacuri bune. În acel moment, când jucam așa, mergeam tot mai jos. Și când erau 7, 8 puncte nu am putut să facem jocul mai dificil. E greu să joci în atac dacă nu te aperi bine, să alergi să marchezi puncte ușoare pe tranziție. Astăzi nu am avut recuperare din cauza unei poziționări greșite în apărare. Sunt mai bune, încă o dată felicitări”, a declarat Bogdan Bulj.

Sârbul a amintit că sătmărencele au o o bancă mai lungă. Acesta nu s-a putut baza pe Matea Tavic la acest turneu.

„Am venit aici să încercăm să fim în finală. Știam ce echipă sunt. Am vrut neapărat să câștigăm primul meci și astăzi să facem ce putem. Nu avem atât de multe jucătoare care pot să joace, cum are Satu Mare. Ieri unele de la noi au jucat 40 de minute, ele au rotație mare. Nu e alibi că am pierdut meciul, pentru mine sau jucătoare. Sigur aveam nevoie de una, două jucătoare în plus în rotație. Jucăm diferit cu acea jucătoare în plus. Avem din nou o pauză de trei săptămâni să ne antrenăm și să terminăm sezonul mai bine decât suntem acum”, a adăugat tehnicianul formației arădene.

Pentru FCC ICIM urmează turneul grupei 6-9, programat în perioada 16-18 martie la Oradea. Galben-albastrele vor întâlni BC Sirius Târgu Mureș în primul meci de la turneu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!