Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Cătălin Tănase: „Chiar dacă sunt foarte obosite, fetele au dat totul pe teren”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.02.2017

CSM Târgoviște a câștigat ieri partida cu CSM Satu Mare, scor final 72-60, și și-a asigurat prezența în „careul de ași” al Cupei României, urmând să întâlnească în semifinala gazda Final Eight-ului, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Cătălin Tănase, antrenorul echipei câștigătoare, a vorbit la finalul întâlnirii despre prestația jucătoarelor sale dorind pe această cale să le felicite pentru eforul depus.

„Vreau să-mi felicit în mod deosebit jucătoarele. Vin după 3 meciuri consecutive, 3 victorii foarte importante, victoria de acasă cu Universitatea la un punct diferență, victoriile de la Alexandria și Brașov, meciuri care ne-au asigurat la finele sezonului regulat poziția secundă în clasament. Chiar dacă sunt foarte obosite, fetele au dat totul pe teren împotriva celor de la Satu Mare. Ce este cel mai important e că ne-am calificat în semifinale și putem să ducem tradiția mai departe pentru că avem o istorie puternică în spate, întâlnirile Târgoviște vs. Satu Mare au ajuns astfel la un 30-0. Asta nu înseamnă că trebuie să subestimăm adversarul, Satu Mare are o echipă foarte puternică, sunt la început de drum, e o echipă nou închegată. În baschet trebuie să avem răbdare, relațiile de joc nu se consolidează foarte rapid. Sunt convins că în următoarea parte a sezonului Satu Mare va furniza o surpriză. Mă bucur că nu avem accidentări după acest meci și sper să ne revenim până la ora meciului de vineri și să dăm totul pe teren”, a declarat Tănase. 

Confruntarea dintre cele două rivale, CSM Târgoviște și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, se joacă mâine, 10 februarie, începând cu ora 17:00, câștigătoarea urmând să dispute finala ediției 2016-2017 a Cupei României. 

*Foto: Balázs Gyurkó-Henning (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!