Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Cristian Stan: ”Vrem ca Târgoviștea să redevină principalul reper din baschetul feminin național”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2017

Foto: adevarul.ro

Marți, 14 februarie, trofeul Cupei României, adjudecat săptămâna trecută de CSM Târgoviște, a fost prezentat jurnaliștilor locali în cadrul unei conferințe de presă susținute la Primăria din Târgoviște. Primarul Cristian Stan a ținut să felicite staff-ul dâmbovițencelor ce a fost reușit performanța la Final Eight-ul de la Sfântu Gheorghe și să le asigure de sprijinul instituției pe care o conduce. Acesta a mai afirmat că își dorește să stabilească ca și obiectiv, în sezonul următor, câștigarea titlului național.

Vreau să vă felicit pentru rezultatul pe care l-aţi obţinut. Ştiu că în spatele acestui rezultat este multă muncă şi, deşi la începutul campionatului în discuţia pe care am avut-o cu Cătălin legată de club, nu am stabilit ca şi obiectiv un trofeu, mă bucur foarte mult că, iată, am reuşit să câştigăm acest trofeu.

Mă bucur foarte mult că am învins elita baschetului feminin naţional. Mă bucur foarte mult că am bătut echipa din Sf. Gheorghe şi aş vrea să vă asigur de suportul nostru în continuare şi că vă puteţi baza pe noi, împreună cu domnul Prisăcaru, cu domnul Cătălin Tănase, cu domnul Valerian, eu zic că facem o echipă bună şi la Târgovişte vom avea performanţe foarte bune.

Sezonul viitor eu cred că vom stabili ca şi obiectiv, şi vom asigura condiţiile necesare, câştigarea titlului. Acest sezon a fost cumva un sezon de tranziţie, dar mai departe vrem ca Târgoviştea să redevină principalul reper din baschetul feminin naţional.

Este un trofeu important. Este cea de-a zecea cupă a României pe care echipa din Târgovişte o câştigă. Felicit jucătoarele, conducerea tehnică şi administrativă pentru că, în nişte condiţii nu tocmai favorabile, iată că Târgoviştea reuşeşte să uimească lumea baschetului românesc, să câştige un trofeu, în condiţiile în care nu pleca ca favorită în această competiţie. Le transmit adversarilor noştri să se obişnuiască cu această imagine.” a declarat Cristian Stan, citat de jurnaldedambovita.ro.

La rândul său președintele CSM, Ciprian Prisăcaru, a declarat pentru aceeași sursă că troeul obținut este „un început a ceea ce urmează”.

Ne-am dorit extraordinar de mult acest trofeu. Iată este astăzi aici. Este trofeul nostru, al tuturor, al comunităţii târgoviştene şi aş spune eu că este un început a ceea ce urmează şi a ceea ce ne dorim să facem pentru baschetul târgoviştean, din dorinţa de a-l readuce acolo unde îi este locul. Avem o susţinere solidă de la conducerea municipalităţii târgoviştene. Avem nişte fete nemaipomenite, avem şi localnice care au un viitor foarte frumos. A fost un meci fabulos, într-o sală ostilă nouă. Absolut toată lumea a ţinut cu oricine altcineva numai cu Târgovişte nu. Iată că aceste fete absolut minunate au făcut posibilul ca astăzi să fim aici şi să ne bucurăm de acest trofeu. Vă promitem cu toţii că nu vă vom dezamăgi şi aş vrea să subliniez că, iată, se poate face sport de mare performanţă şi cu bani mai puţini, dar cu mai multă onestitate şi muncă.

Pentru a câștiga trofeul, CSM Târgoviște a trecut în sferturi de CSM Satu Mare, în semifinale de gazdele ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, iar în finală de Olimpia CSU Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii