Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Dan Calancea: „Sperăm să jucăm bine și să repetăm încă o finală”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.02.2017

Olimpia CSU Brașov și Phoenix Galați se duelează joi, 9 februarie, într-o partidă ce contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Tehnicianul echipei de sub Tâmpa, Dan Calancea a prefațat acest turneu și a vorbit despre noua jucătoare a echipei sale.

„Înainte de toate aș dori să spun că suntem extraordinari de încântați de ceea ce am realizat până acum în sezonul regulat, exceptând ultimele două meciuri când Houser s-a accidentat și acest lucru și-a pus amprenta pe evoluția echipei noastre. Sunt convins că am revenit din acel șoc și suntem capabili să avem un parcurs foarte bune care să ne ducă chiar în finala Cupei României. Este foarte greu să integrezi o jucătoare in trei zile, dar sunt convins că ne va fi utilă și ne va ajuta în jocurile din Final Eight-ul Cupei României.”

S-a schimbat atmosfera, încrederea la echipă odată cu venirea lui Dominique?

„Sper să se întâmple acest lucru. Este foarte important ca fetele să păstreze aceeași atitudine pe care au arătat-o în prima a campionatului, pentru că o atmosferă bună, conduce, evident, la rezultate bune.”

Aveți un culoar bun în drumul spre finală...

„Consider că toate echipele au șanse egale. Nu cred că pot să spun că în unul din cele patru meciuri există o favorită certă. Cupa României are farmecul ei aparte și fiecare echipă își dorește să avanseze cât mai mult în această competiție. Sperăm să jucăm bine și să repetăm încă o finală, așa cum am reușit sezonul trecut.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!