Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Dan Calancea: „Sperăm să jucăm cât se poate de bine finala împotriva echipei din Târgoviște”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.02.2017

Olimpia CSU Brașov a învins BC Sirius Târgu Mureș și astfel s-a calificat în finala Cupei României, care se va disputa astăzi, 11 februarie, cu începere de la ora 16.45. Tehnicianul brașovencelor, Dan Calancea a vorbit după succesul echipei sale.

„În primul rând doresc să felicit echipa din Târgu Mureș și în special pe prietenul și antrenorul Zoki care face o treabă extraordinară. Nu este ușor să începi cu o echipă de jos, iar sezonul acesta au fost multe meciuri în care s-au autodepășit. Au reușit un rezultat deosebit în partida cu Cluj pe care au și câștigat-o după două reprize de prelungiri. Este o muncă extraordinară, care din punctul meu de vedere merită subliniată.”

Va speriat revenirea Mureșului din partida cu Alexandria?

„Noi am plecat la pauza meciului, însă am văzut meciul noaptea și în orice situație ne așteptam la un meci greu. Așa cum am mai spus, cu sistemul acesta knockout, fiecare echipă are șansa ei.”

Cum a fost partida cu BC Sirius?

„Până la urmă am câștigat mult mai ușor decât ne-am fi așteptat, probabil că echipa din Târgu Mureș nu a mai rezistat fizic și sperăm să jucăm cât se poate de bine finala împotriva echipei din Târgoviște.”

A doua finală în doi an, alt adversar...

„Da, alt adversar. Noi la ultimul meci de acasă cu Târgoviște eram imediat după accidentarea lui Houser și n-am găsit soluțile bune în acel moment. Să nu uităm, că în meciul tur, când am fost în formulă completă am câștigat partida. Probabil că în acest moment echipa din Târgoviște este favorită, noi am adus o conducătoare de joc acum câteva zile și este foarte greu să o integrez într-un timp așa scurt, dar vom face tot posibilul să câștigăm.”

Este greu să jucați trei meciuri în 72 de ore?

„Este foarte greu pentru că noi avem un lot format din jucătoare tinere și foarte tinere, lipsă de experiență, dar în același timp cred că este greu și pentru adversar. Tot respectul pentru ce face Larisa Toma pe teren, dar este foarte greu pentru ea să reziste trei jocuri la rând. Sperăm să fie un spectacol agreabil pentru toți cei ce vor fi prezenți la joc.”

foto: Gyurko-Hennin Balazs - CROW Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii