Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Eugenio Rodrigues: „În ultimul sfert s-a văzut experiența Olimpiei Brașov”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.02.2017

Phoenix Galați s-a văzut învinsă de Olimpia CSU Brașov în partida din sferturile de finală ale Cupei României, scor final 64-71, fiind astfel eliminată din F8-ul organizat de Sfântu Gheorghe. Antrenorul de pe banca Galațiului, Eugenio Rodrigues, a declarat la finalul întâlnirii că diferența s-a făcut în actul decisiv, atunci când s-a simțit experiența mai bogată a trupei pregătite de Dan Calancea. 

„Am avut parte de un meci extrem de echilibrat, lucru care era de aștepat având în vedere istoria confruntărilor noastre cu Brașov, doar meciuri speciale în spate. În ultimul sfert al partidei de azi s-a văzut experiența Olimpiei Brașov comparativ cu a noastră. Cred că aici s-a făcut diferență. Desigur, mai sunt și alte detalii din punct de vedere statistic care o îndreptățesc pe Brașov să fie câștigătoarea acestui meci, iar aici mă refer la eficiența aruncărilor, atât din interiorul semicercului, cât și de la mare distanță. Am jucat împotriva unei formații din primele patru din campionat, iar acest lucru este unul bun pentru noi. Această eliminare din cupă nu înseamnă sfârșitul pentru noi, avem un drum lung de străbătut în campionat, foarte multe meciuri în următoarele 2 luni de zile, atât cu Olimpia, dar și cu alte formații”, a sublininat Rodrigues.

Phoenix Galați părăsește astfel Cupa României, însă are în față o serie de meciuri extrem de importante în faza secundă a sezonului regulat. Gălățencele pornesc în lupta pentru locurile 1-6 de pe poziția a 5-a cu un bilanț activ de 9 victorii și tot atâtea înfrângeri. În primul meci din faza a doua, Phoenix va da piept pe teren propriu cu CSM Târgoviște. 

*Foto: Nica George

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!