Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Marius Dobă: „Am fost superiori echipei Aradului la toate capitolele”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.02.2018

CSM Satu Mare s-a impus clar în semifinala cu FCC ICIM Arad, scor 91-62. Sătmărencele au avut un avans maxim de 29 de puncte. Marius Dobă și Marina Solopova au vorbit la final despre această partida și despre finala cu gazdele de la Sepsi SIC.

„Vreau să felicit toată echipa, din tot sufletul. Am avut o altă prestație față de jocul de ieri. Și ușor, ușor se vede munca de până acum. Mă bucur că am reușit să introduc toate jucătoarele apte. Au jucat, chiar dacă un minut, două, mă bucur că au făcut contact cu terenul. Am avut un joc bun și am fost superiori echipei Aradului la toate capitolele.

Sepsi, într-adevăr, au toate atuurile pentru a câștiga Cupa României, dar noi ne jucăm șansa noastră. Nu vom ceda ușor. În afară de terenul propriu, au un lot valoros, au o echipă frumoasă și multe alte atuuri. Dar ne vom juca șansa. Vă dați seama că o să conteze ziua de pauză, absolut orice contează. Noi, mâine, încercăm să pregătim finala și să sperăm că vom reuși”, a declarat Marius Dobă.

În cazul în care CSM Satu Mare se impune în finală, cupa ar fi primul trofeu pentru Marius Dobă în postura de antrenor principal.

„Pentru mine ar însemna mult un trofeu, dar foarte mult va însemna pentru echipa din Satu Mare. Din câte cunosc eu, va fi primul trofeu, dacă va fi. Eu, în diferite funcții la altă echipă, am mai câștigat trofee, dar nu pot să spun că nu m-aș bucura. Mă bucur foarte mult să reușesc și cu echipa din Satu Mare”, a mai spus Dobă.

Marina Solopova nu se aștepta la o diferență atât de mare în duelul cu arădencele. La ultimul meci din campionat sătmărencele s-au impus acasă la 4 puncte.

„Am început încet meciul, dar până la urmă ne-am adunat și am terminat destul de tare. Obiectivul nostru a fost să câștigăm azi și să nu ne gândim la jocul de mâine, nimic despre finală, să mergem pas cu pas. Sunt mândră de echipa mea. Cred că după mult timp am jucat foarte bine colectiv și de asta am câștigat azi, destul de ușor.

Nu ne așteptam să câștigăm la o diferență așa de mare. Ne-am gândit că va fi destul de greu pentru că ultimul meci a fost strâns. Ne așteptam să fie un meci greu. Sunt mândră de echipa mea, am jucat ca o echipă, toată lumea a înscris mult, mingea s-a mișcat. Sper că vom face același lucru mâine”, a declarat Marina Solopova.

Lituanianca a fost în double-double, cu 10 puncte și 12 pase decisive în 26 de minute, la care a adăugat 7 recuperări pentru 23 indice al eficienței. Cu Solopova în teren CSM a avut un plus de 36 de puncte față de adversare.

Finala dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare se joacă astăzi, de la ora 17:30, la Sepsi Arena.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SM este superioara la mismasuri si aranjamente financiare!!

    cu 6 ani în urmă (25.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!