Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Porchia Green: „Apărarea noastră nu a fost așa bună astăzi. Am dat coș pe coș, cred că asta ne-a salvat”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.02.2018

CSM Satu Mare s-a calificat în semifinalele Cupei României după 69-59 în partida cu CSU Alba Iulia. Sătmărencele s-au desprins în sfertul secund, după un început echilibrat. Porchia Green a fost cea mai eficientă jucătoare de pe teren.

Americanca a jucat a 35:37 minute în care a înscris 16 puncte și a adăugat 9 recuperări și 7 pase decisive, pentru +26 indice al eficienței.

„Sunt fericită pentru echipa mea. A fost puțin urât astăzi acolo, dar am obținut victoria și trebuie să învățăm din greșelie pe care le-am făcut azi în apărare. Sperăm că putem să le corectăm mâine la antrenament și să fim pregătiți pentru următorul meci. Alba Iulia este o echipă foarte bună, ne-au împins. Felicitări fetelor noastre pentru că au muncit mult și au trecut”, a declarat Porchia Green la conferința de presă de după meci.

Fundașul a recunoscut că echipa sa a avut probleme în apărare, dar a avut noroc că CSU Alba Iulia a ratat mult din apropierea inelului.

„Cu siguranță nu apărarea a făcut diferența pentru noi. Probabil a fost un joc leneș în apărare pentru noi. Am reușit câteva aruncări la final. Am avut un început bun, am marcat. Am dat coș pe coș, cred că asta ne-a salvat, doar petru că am înscris. Apărarea noastră nu a fost așa bună astăzi”, a adăugat Green.

Adversarul sătmărencelor din semifinală va fi FCC ICIM Arad.

„Arad este o echipă grea. Nimic nu va fi ușor în acest turneu final de 8. Au prezență la interior și de afară, experiență, aleargă. Au avut un meci foarte bun astăzi. În speranța că sunt puțin obosite după meciul de azi. O să fie greu, dar o să jucăm meci de meci. Știm fetele, am jucat în acest campionat pentru câțiva ani. Suntem la fel de experimentate ca ele. Orice plan au antrenorii, o să îl respectăm și sperăm la ce e mai bun”, a concluzionat fundașul CSM-ului.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare se joacă astăzi, de la ora 20. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!