Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Porchia Green: „Sunt dezamăgită de arbitrii acestei partide”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
25.02.2018

porchia green

Duminică, 25 februarie, la Sfântu-Gheorghe, a avut loc finala Cupei României între echipa locală și CSM Satu Mare. ACS Sepsi Sfântu-Gheorghe a reușit să se impună cu scorul de 62-48, după un meci sărac în realizări ofensive și a câștigat trofeul în fața propriilor suporteri. 

Prezentă la conferința de presă de după încheierea partidei, Porchia Green a avut câteva cuvinte în legătură cu modul în care arbitrii au fluierat această confruntare.

„Echipa din Sfântu-Gheorghe este una foarte bună, dar cu toate acestea noi am luptat din greu. Cred că jocul a fost disproporționat și din aceste motiv am jucat cu multă frustrare, lucru ce ne-a îngreunat meciul. Sunt mândră de fete că au luptat și am reușit să revenim de la un deficit de 20 de puncte la unul de 14. De asemenea, sunt dezamăgită de arbitrii acestei partide și voi vorbi despre acest aspect. Joc deja în Liga Națională de 6 ani și de fiecare dată am respectat țara și m-am întors aici. Mai mult, îi respect și pe arbitri pentru că se descurcă foarte bine, dar în această finală nu au fost echilibrați deloc. În primul sfert, adversarele au marcat doar din aruncări libere, fiecare atingere fiind fluierată. Nu vreau să zic că noi nu comitem faulturi, pentru că fiecare o face, dar cine a privit cu atenție expresiile colegelor mele de pe bancă și-a putut da seama ca ceva a fost greșit. Prin urmare, rămân dezamăgită în urma acestui duel.”

Baschetbalista de 31 de ani a reușit un double-double cu 16 puncte și 12 recuperări. Green a avut 25% din interiorul semicercului (1/4), 60% de la distanță (3/5) și 83% de la linia de pedeapsă (5/6), fiind cea mai bună jucătoare a echipei sale.

În urma aceste înfrângeri, CSM Satu Mare se pregătește de turneul 1-5, care se va juca între 9-18 martie, la Brașov. Sătmărencele vor începe în 9 martie cu un meci împotriva Universității Cluj, iar în ziua următoare o vor întâlni pe CSTBV Olimpia CSU Brașov.

*foto: Andreea Vlase

3 comentarii la aceasta stire:
  • Vander :

    Interesant P. Green...
    P. Green protesteaza uitand ca pe parcursul meciului coechipiera sa Harrison ar fi trebuit eliminata direct pentru duritate, iar Solopova de 2 ori trebuia sa primeasca greseala tecnica pentru simulare...

    cu 6 ani în urmă (25.02.2018) Raspunde
  • Vander :

    Green a uitat Targoviste
    Green a uitat total perioada Targoviste... cand a jucat cu dreptul de joc dubios si cand l-e a fost oferit sansa castigarii campionatului dupa meciul 3 de la Targoviste (dupa 2-O ptr. Sepsi) printr-un arbitraj absolut partinitor ...

    cu 6 ani în urmă (25.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Satu Mare cu reclamatii si contestatii + situatie financiara dubioasa si cont bancar blocat iar SEPSI SIC cu jocul de studiu dat satmarencelor!!

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii