Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Rusz Istvan: „Cronometrul nostru merge pe zecimi de secundă. Poate altul ar fi fost rezultatul dacă s-ar fi văzut pe miimi sau sutimi de secundă”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.02.2017

Proba video a decis câștigătoarea Cupei României - Foto: Gyurko Henning Balazs

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a fost, timp de patru zile, gazda turneului Final Eight al Cupei României ce s-a desfășurat pentru prima oară în acest format unic. Evenimentul a străns sute de fani ai baschetului feminin românesc în reședința județului Covasna și s-a încheiat cu o finală spectaculoasă între CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov, decisă în ultima secundă de joc. 

La final de turneu, managerul echipei gazde a acordat un interviu pentru Radio România Actualități în care a vorbit despre organizarea acestuia, despre parcursul echipei din Sfântu Gheorghe, dar și despre finalul de joc al ultimului act.

Ca eveniment, cred că a fost o reuşită a baschetului feminin. Au fost patru zile frumoase, patru zile de baschet. Au fost echipe învingătoare, au fost echipe învinse, echipe care s-au bucurat, care au plâns. Ultima care s-a bucurat a fost CSM Târgovişte, care a câştigat la limită cu CSU Braşov. Felicitări!

Din păcate cronometrul nostru merge numai pe zecimi de secundă, dacă s-ar vedea pe miimi sau pe sutimi de secundă poate altul ar fi fost rezultatul final. Oricum a fost la limită, iar decizia aparţine arbitrilor.

Noi de acum încolo ne concentrăm pe campionat, obiectivul nostru este să câştigăm campionatul. Puteam face istorie cu trei cupe câştigate consecutiv, dar nu a fost să fie, mergem mai departe.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat edițiile 2015 și 2016 ale Cupei României.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Târgoviște TBN :

    Hahahahaha
    Mai suparati cei de la sepsi decat cei de la Brasov.

    cu 7 ani în urmă (12.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!