Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Sepsi SIC vs Universitatea Cluj se joacă miercuri

Paul Olar

Paul Olar
07.02.2017

ACS Sepsi SIC şi Universitatea Cluj-Napoca îşi dau întâlnire în al doilea meci al turneului final al Cupei României. Partida are loc miercuri, cu începere de la ora 20:00, pe parchetul Sălii Sporturilor Szabo Kati.

Gruparea antrenată de Zoran Mikes are parte de un sezon excelent. Campioana României a câştigat până acum 17 partide în Liga Naţională şi a pierdut una singură, în toamnă. În mod firesc, Sfântu Gheorghe ocupă prima poziţie în clasament.

De partea cealaltă, Universitatea Cluj-Napoca se situează pe trei, bifând până acum 12 victorii şi 6 eşecuri. Trebuie menţionat faptul că formaţia lui Dragan Petricevic a operat numeroase modificări de lot în ultimele luni, înlocuind câteva dintre baschetbalistele straniere.

Shanece McKinney, Chelsea Davis şi Zahna Medley au părăsit echipa, în locul lor venind Dajana Butulja, Brittany Denson şi, mai nou, Nikki Dixon. Ultima sportivă amintită măsoară 1.78, are 23 de ani şi a absolvit Colegiul Clemson. Nu se ştie încă dacă va debuta în partida de mâine.

Totodată, Universitatea s-a confruntat recent cu accidentarea Taneishei Harrison. Americanca nu a prins niciun minut în partida de vineri cu Satu Mare, adjudecată la scorul de 77-65. În schimb, Zoran Mikes nu pare să aibă probleme de efectiv, întrucât toate baschetbalistele au jucat în duelul cu Phoenix Galaţi.

Fără nicio urmă de îndoială, încleştarea de mâine se ridică la nivelul unei finale. Deşi Sepsi s-a impus în ambele întâlniri din campionat, Universitatea a oferit de fiecare dată o replică dârză.

Foto: Gyurkó-Henning Balázs/Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii