Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Sfântu Gheorghe, o gazdă pe măsura spectacolului sportiv

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.02.2017

Suporterii echipei gazde au dominat fondul sonor în primele două zile de întreceri - Foto: Crow Security

Orașul Sfântu Gheorghe a fost gazda unui nou eveniment important din baschetul feminin românesc, după cel organizat în urmă cu doi ani. Timp de patru zile sute de suporteri au umplut Sala Sporturilor „Kati Szabo” pentru a-și susține favoriții în drumul spre cucerirea râvnitului trofeu al Cupei României.

Spre deosebire de anii precedenți, când un grup de formații se luptau pentru organizarea evenimentului, conducerea clubului ACS Sepsi SIC a fost singura din Liga Națională de Baschet feminin ce și-a asumat îndeplinirea integrală a caietului de sarcini impus cu strictețe de Federația Română de Baschet. Probabil modificarea sistemului competițional, dar și dublarea numărului de jocuri au pus frână ambiților altor echipe de a-și aduce în „propria curte” eventul.

Corespondenții Total Baschet au fost prezenți pe tot parcursul zilelor de întreceri oferind cititorilor peste 70 de materiale dintre care avancronici, cronici, analize, informații de la fața locului precum și reacții la cald îmediat după finalul fiecărei confruntări.

După cum ne-au obișnuit în urmă cu doi ani gazdele au pregătit în detaliu turneul final, de la suplimentarea capacității prin motarea de tribune mobile până la distribuirea materialelor promoționale. Au fost îmbunătățite și condițiile de desfășurare a conferințelor de presă. Dacă până acum interviurile aveau loc în clădirea hotelului „Sport” de vizavi, de această dată fetele nu au mai fost nevoite să părăsească incinta sălii pentru a oferi reacții la „cald”.

Precum ultimelor două ediții evenimentul s-a desfășurat cu casa închisă, suporterii locali s-au îngrămădit încă de miercuri pentru a le vedea la treabă pe fetele lui Zoran Mikes în duelul cu rivala de la Universitatea Cluj-Napoca. Înfrângerea din semifinale a tăiat elanul locanlicilor, însă atmosfera din Sala Sporturilor a fost menținută la înălțime de suporterii celor două finaliste, CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov. Spectacolul baschetbalistic a culminat cu decizia din ultimele secunde ale ultimului act, când arbitrii au avut nevoie de proba video pentru a decide formația învingătoare. Grigoraș a stabilit că reușita lui Higgins nu este valabilă, iar noii deținători ai Cupei României au început petrecerea ce a ținut până în zorii zilei. 

Săptămâna s-a încheiat în aplauzele celor prezenți la All Star Game-ul baschetului feminin, confirmând o nouă reușită a echipei organizatorice, dar și o propagandă benefică unui sport ce merită mai multă atenție din partea publicului autohton. 

Ne vedem la Sibiu!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!